Cum va fi mentinuta cresterea economica a Romaniei pe un trend ascendent? Aflati la Foreign Investors Summit

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 11:14
1986 citiri
Cum va fi mentinuta cresterea economica a Romaniei pe un trend ascendent? Aflati la Foreign Investors Summit

Revista Business Review anunta cea de-a patra editie a Foreign Investors Summit, cel mai complex eveniment B2B dedicat competitivitatii Romaniei. Evenimentul are loc intre 31 octombrie si 2 noiembrie la Sheraton Bucharest Hotel, si va cuprinde 3 zile de continut exclusiv si cunostinte aprofundate, 500 de participanti pentru a face afaceri, 5 industrii motoare ale cresterii economice a Romaniei, peste 50 de vorbitori si specialisti invitati si nenumarate oportunitati de networking.

Din 2016 Romania are cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, iar cu 5,9% crestere in al doilea trimestru din 2017, nu da semne ca ar incetini.

Investitiile straine directe in Romania au atins aproape 4,1 miliarde de euro in 2016, ceea ce reprezinta o crestere de 18% fata de anul precedent si cea mai mare suma din ultimii opt ani.

Cu ambitia Romaniei de a se alatura zonei euro si de a se integra in continuare in Uniune, trebuie analizate modalitatile prin care Romania, ar putea deveni si mai atractiva pentru investitori, in anii urmatori.

Summit-ul va explora diferite moduri in care sectorul privat si autoritatile publice pot coopera mai eficient pentru a asigura continuarea cresterii economice in viitor.

Pe parcursul a 3 zile, oficiali, experti, investitori, diplomati si lideri ai companiilor se vor angaja intr-un dialog constructiv cu privire la perspectivele mediului de afaceri din Romania.

Privind unele dintre problemele care impiedica dezvoltarea accelerata a economiei, managerii de top ai marilor companii vor face recomandari pentru imbunatatirea climatului global de afaceri in Romania, iar vocea lor va fi ascultata direct cei mai importanti factori de decizie la nivel guvernamental.

Agenda evenimentului:

Ziua 1, 31 octombrie: Country Strategy

Discutii, dezbateri si pasi de urmat din partea oficialilor de stat si a factorilor de decizie la nivel national, axate pe o singura tema: imbunatatirea mediului de afaceri in Romania.

Ziua 2, 1 noiembrie: Pillars for Growth

Reprezentanti de nivel inalt din cele mai active industrii vor impartasi studii de caz, planuri viitoare, oportunitati invatare si cooperare.

Ziua 3, 2 noiembrie: Game Changers

Modelele traditionale de afaceri sunt redefinite si adaptate evolutiei rapide a tehnologiei si digitalizarii. Ce putem invata din aceste povesti care schimba regulile jocului?

Foreign Investors Summit a devenit o platforma exceptionala pentru a impartasi idei, a cauta noi parteneri de afaceri si a afla mai multe despre tendintele care modeleaza economiile locale si internationale.

In prima serie de vorbitori anuntati regasim pe:

Valentin Lazea - Economist Sef, BNR

Oana Popescu - Analist Economic si Politic Regional |

Franz Weiler - Presedinte, Consiliul Investitorilor Straini

Dragos Anastasiu - Presedinte, AHK Romania

Martin Zmelik - Country Manager, Grupul CEZ

Ion Sturza - Managing Partner, Fribourg Capital

Adriana Record - Director Executiv, CCIFER

Anca Harasim - Director Executiv, AMcham

Marius Ghenea - Director de Investitii, 3TS Capital

Serban Roman - Director, Enterprise Investors Romania

Dragos Rosca - Presedinte, Delta Asset Invest

Antoniu Panait - Director General, Vastint

Vlad Tanase - Partener, NNDKP

Manuela Furdui - Managing Partner, Finexpert

Teodor Blidarus - Presedinte, ANIS

Loredana Van de Waart - Partener, Biroul de Avocatura Gruia Dufaut

Sorin Visoianu - Country Manager Operations, Grupul IMMOFINANZ

Robert Miklo - Director Asociat, Servicii de investitii, Colliers International

Cosmina Simion - Partner, NNDKP

Ciprian Stanescu - Partnerships Manager, AHSOKA

Oana Toiu - Fondator, Social Innovation Solutions

si multi altii care vor fi anuntati in curand.

Toti cei interesati sa participe la Foreign Investors Summit se pot inregistra online pe site-ul evenimentului, completand formularul de inscriere online sau contactand direct organizatorul, Business Review, la events@business-review.ro sau 031 040 09 31.

Pentru mai multe informatii despre programul evenimentului, temele de discutii si vorbitorii acestei editii de Foreign Investors Summit va rugam accesati pagina evenimentului aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Foreign Investors Summit , #Investitii profitabile