Cel mai mare parc de distractii indoor din Romania, Superland, a primit o finantare de la Libra Internet Bank

Joi, 15 Februarie 2018, ora 12:29
7395 citiri
Cel mai mare parc de distractii indoor din Romania, Superland, a primit o finantare de la Libra Internet Bank
Foto: Facebook / Superland

Libra Internet Bank a finantat constructia celui mai mare parc de distractii indoor din Romania, deschis in Brasov la finalul anului 2017, de catre L.H.EL Investment SRL.

Investitia totala s-a ridicat la aproximativ 10 milioane de euro, iar locatia se intinde pe o suprafata de 17.000 de metri patrati si se afla pe soseaua Cristianului nr.7, la intrarea in orasul Brasov dinspre Cristian/Rasnov/Bran.

Proiectul Superland este unul complex, ofera atractii dedicate intregii familii si a fost conceput atat ca un centru de petrecere a timpului liber in familie, dar si ca un loc de recreere, divertisment si relaxare.

"Suntem incantati ca am avut ocazia de a finanta un proiect care aduce o atractie suplimentara Brasovului, un oras cu perspective mari de dezvoltare. Proiectul in sine este unul complex, singurul de o asemenea dimensiune din Romania. Ramanem in continuare deschisi sa sprijinim, prin produsele noastre de finantare, proiecte importante, atat din Brasov, cat si din alte zone ale tarii", a declarat Cosmin Sfreja, Director Sucursala Libra Internet Bank Brasov.

Despre Superland

Superland ofera peste 20 atractii dedicate intregii familii, o zona in care vizitatorii pot savura preparate delicioase si un Boutique Shopping Center ce ofera o varietate de produse si servicii.

Copii cu varsta mai mare de 1 an se vor distra in Miniland, loc special amenajat pentru siguranta acestora iar copii de peste 4 ani au la dispozitie Insula Piratilor, spatiu de joaca de 1.400 metri patrati, structurat pe 4 etaje.

Acesta include tobogane, trambuline, piscine cu bile, triciclete, perete de catarat, tunuri cu bile din burete.

O premiera in Romania o reprezinta cinematograful 8D, unde imaginile sunt proiectate pe un ecran de 360 grade, iar elementele vizuale sunt completate de o multitudine de efecte speciale: vant, ceata, ploaie, cutremur etc.

Imbracaminte si incaltaminte pentru adulti si copii, jucarii, articole pentru petreceri, saloane de infrumusetare si multe alte spatii gandite astfel incat sa acopere nevoile intregii familii se regasesc in Boutique Shopping Center.

Colectionarii de suveniruri pot alege dintr-o diversitate de produse disponibile in magazinul situat in zona Check-out, reamintindu-le de experienta si timpul petrecut la Superland.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank are o cota de piata de 1%, iar prezent are o retea teritoriala de 50 de sucursale care deservesc clienti din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate si agribusiness, precum si un canal digital care ofera clientilor servicii online.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Superland parc distractii Cristian, #Libra finantare Superland , #Investitii profitabile