UNIVERSUM lanseaza GOOD-FOOD.ro, abonamentul economic de mancare livrata in conditii de maxima siguranta

Luni, 23 Martie 2020, ora 11:14
3511 citiri
UNIVERSUM lanseaza GOOD-FOOD.ro, abonamentul economic de mancare livrata in conditii de maxima siguranta

UNIVERSUM, companie cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente, se reinventeaza pe timp de criza si pune la dispozitie, in colaborare cu Lagoo Snagov, locatia de evenimente a companiei UNIVERSUM, primul abonament economic de mancare livrata in conditii de maxima siguranta din Romania, dedicat celor care lucreaza de acasa sau se afla in autoizolare la domiciliu in aceasta perioada si celor care doresc sa ofere ajutor apropiatilor de peste 60 de ani sau persoanelor aflate in categoriile de risc.

Prin intermediul serviciului GOOD-FOOD.ro, locuitorii capitalei vor putea beneficia de mancare proaspat gatita si livrata la domiciliu de luni pana vineri.

Meniurile sunt structurate in trei tipuri de abonamente, alcatuite din doua mese zilnice: pranzul si cina, care ajuta la mentinerea unei rutine alimentare sanatoase.

Meniul Standard este potrivit pentru cei care nu au nicio restrictie din punct de vedere alimentar si contine preparate realizate din toate categoriile de alimente.

Pentru cei care nu consuma produse de origine animala este disponibil meniul Vegetarian, iar meniul Gourmet este gandit sa acopere nevoia celor carora le lipseste experienta culinara pe care o aveau in mod obisnuit in restaurant.

GOOD-FOOD.ro ofera garantia ca mancarea este preparata si livrata in conditii de siguranta maxima, un aspect important pentru perioada de autoizolare la domiciliu.

In plus, pentru a evita riscurile expunerii la noul Coronavirus, livrarea se face cu zero contact uman, fiind o solutie facila si economica pentru persoanele care nu doresc sa fie expuse, dar in acelasi timp vor sa consume mancare gatita, sanatoasa si gustoasa.

"In aceasta criza medicala globala, credem ca acesta este momentul in care trebuie sa fim responsabili si sa urmam intocmai recomandarile autoritatilor, sa limitam pe cat posibil contactul cu alti oameni.

Am simtit pe propria noastra piele, ce inseamna sa lucrezi de acasa, fiind in acest moment aproximativ 150 de colegi din grup care lucram remote. Stim ca multi dintre noi am facut stocuri acasa, dar nimic nu se compara cu o mancare gatita in casa. Dar acest proces cere timp, ingrediente diverse si proaspete si nu este neaparat ieftin.

Aveam experienta de a hrani peste 50.000 de oameni care participa la evenimentele noastre intr-un an. Si ne-am pus intrebarea daca am putea muta aceasta expertiza si sa raspundem unei nevoi ajutandu-i pe cei aflati in impas si sustinandu-ne si locurile de munca si comunitatea in acelasi timp. Si de aici a venit ideea - GOOD-FOOD.ro, o solutie economica si sigura care rezolva in zece minute subiectul mesei proaspete pentru intreaga saptamana.

Totodata, prin faptul ca detinem de la un capat la celalalt intregul proces incepand cu aprovizionarea cu ingrediente, gatit, ambalat si pana la livrare, putem oferi cea mai buna garantie de siguranta.

Mancarea este gatita si livrata rece pentru a elimina riscul bacteriologic. Preparatele sunt ambalate in caserole special concepute pentru a permite incalzirea ulterioara. Sistemul de livrare este gandit astfel incat sa fie eficient si fara niciun contact uman. GOOD.FOOD.ro garanteaza livrarea preparatelor pana la ora 12:30, iar plata se va face exclusiv cu cardul pentru siguranta tuturor.

Tot procesul este monitorizat cu mare atentie, astfel incat fiecare persoana implicata in productie si distributie va fi verificata la fiecare trei ore pentru simptomatologia COVID-19.

Intregul personal este echipat corespunzator pentru a evita orice potentiala contaminare a alimentelor.

Au fost construite spatii tampon intre bucatarie si statia de livrare, de unde vor pleca toate preparatele catre clienti.

Pentru a intari masurile de precautie, in bucatarie se va dezinfecta podeaua si suprafetele de lucru o data la trei ore, echipa de livrare beneficiaza de echipamente de protectie de unica folosinta pe intregul proces de distributie, iar masinile de transport sunt de asemenea dezinfectate." - declara Cristian Hossu, Managing Partner, UNIVERSUM.

Serviciul GOOD-FOOD.ro este pregatit sa preia pana la 1000 de abonamente saptamanale, tot procesul de cumparare desfasurandu-se online, pe platforma www.good-food.ro.

In perioada urmatoare, echipa are in plan sa extinda capacitatea serviciului pentru a putea prelua un numar mai mare de comenzi.

Despre UNIVERSUM

UNIVERSUM este o companie construita in jurul conceptului de arhitectura de evenimente corporate cu o experienta de peste 10 ani in Romania, aflandu-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM detine sub umbrela sa un intreg ecosistem de solutii pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute international, evenimente la scara larga precum: conferinte, competitii sportive, lansari de produse si festivaluri, la solutii software complete, dedicate organizarii de evenimente.

Bucharest Tech Week reprezinta festivalul manifest care se desfasoara de cinci ani in Romania si care reuneste profesionistii si pasionatii de tehnologie.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai ampla expo-conferinta si,, casa economiei digitale din Europa Centrala si de Est", in care profesionistii din intreaga regiune au acces la solutii tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale si o oportunitate de networking.

MyConnector este un sistem integrat folosit la gestionarea fluxului de participanti, plecand de la inregistrarea online pana la realizarea accesului in cadrul unui eveniment.

Targul Imobiliarium Universitate reuneste pe parcursul celor 2 zile peste 80 de proiecte rezidentiale noi. Evenimentul atrage ansambluri din sectoarele 3, 4, 5, 6 dar si cateva din sectoarele 1-2 sau judetul Ilfov.

Virtual Events este o platforma dezvoltata de divizia MyConnector, care presupune transferul experientei unui eveniment din offline in online, fara sa fie nevoie de prezenta fizica intr-o locatie.

Departe de agitatia urbana, aflat la 20 de minute de Bucuresti, la intrarea in Snagov Sat, pe malul lacului si inconjurat de padure, Lagoo Snagov este o locatie de evenimente completa, unde zona outdoor si indoor creeaza cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#platforma good food, #livrare mancare domiciliu Bucuresti , #Idei afaceri pe timp criza