Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ai o idee de afaceri pe care vrei sa o dezvolti? Aplica acum la Good To Go!

Ai o idee de afaceri pe care vrei sa o dezvolti? Aplica acum la Good To Go!

Stim ca in Romania sunt tineri care au idei de business viabile, ce s-ar putea transforma in povesti de succes?

Noi stim ca dezvoltarea unui start-up este o provocare pentru studenti si mediul educational formal nu le ofera cunostintele si instrumentele de care au nevoie.

De aceea, am construit pentru acestia o academie nationala, in cadrul careia vor gasi contextele antreprenoriale necesare dezvoltarii si testarii modelului lor de business.

Astfel, Good To Go este prima academie de startup-uri pentru studenti din Romania, unde acestia au posibilitatea sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele antreprenoriale de la cei mai importanti oameni de business din Romania.

Proiectul este organizat de Business Club, o comunitate a ONG-ului Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania, ce reuneste tineri care impartasesc pasiunea pentru antreprenoriat si care se implica activ in construirea de programe educationale, cu scopul de a schimba in sens pozitiv mediul de afaceri romanesc.

Anul acesta, Good to Go propune trei parti distincte, desfasurandu-se in perioada 27 martie- 9 aprilie, care au in vedere dezvoltarea competentelor antreprenoriale, familiarizarea si intelegerea nevoii educatiei in mediul de business, conturarea unei comunitati care are ca fundament nu interesul inspre acelasi domeniu, ci un cumul de valori similare cu care actioneaza in domeniul respectiv.

Prima dintre acestea (27 martie- 31 martie) va avea scopul de a indruma participantii sa dobandesca abilitati soft, propice fiecarei afaceri pentru a se dezvolta, cum ar fi: lucrul in echipa, gandire laterala, vanzari si introspectie.

Cea de-a doua (3 aprilie- 7 aprilie) se va axa pe modelarea cunostintelor antreprenoriale dezvoltarea de cunostinte hard.

Participantii vor avea acces la workshop-uri si training-uri pe teme specifice precum marketing, de validare a propriei afaceri, de redactare a unui model de business canvas, de prospectare a pietei, la finalul carora vor avea competentele necesare dezvoltarii unui antreprenor de succes.

Ultima etapa este reprezentata de pitch, unde fiecare echipa isi va prezenta propria idee de afacere in fata unui board de mentori si investitori pentru a primi feedback asupra proprilor idei de afeceri.

Pe parcursul celor doua saptamani, speakeri precum Noela Zaharia, founder SchimbaFoaia & EgoismulPozitiv, Florin Grosu, co-founder Traderion, Alexandru Cernatescu, CEO & Co-Founder Infinit Solutions Agency, Lucian Gramescu, incubation manager la Impact Hub, Marius Stefan, owner Autonom, Vlad Andriescu, redactor-sef start-up.ro, si multi altii, vor impartasi participantilor tips & triks de business cu scopul de a ii motiva si ambitiona in viitorul lor parcurs antreprenorial.

Proiectul este organizat de Business Club, o comunitate a ONG-ului Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania, ce reuneste tineri care impartasesc pasiunea pentru antreprenoriat, iar acesta nu ar fi posibil fara sprijinul partenerilor principali: Raiffeisen Bank, Kaufland, Altex, Constantin Nautics, Impact Hub, Pepsico, Business24, Iqads si Tipomedia.

Asadar, daca ai o idee de afaceri pe care vrei sa o dezvolti, nu mai sta pe ganduri, aplica la Good To Go pana pe 18 martie 2017 pe site-ul Good To Go si da start parcursului tau antreprenorial.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2494 ori