Deloitte Romania organizeaza seminarul "Vamuirea centralizata la nivel national. Beneficii si provocari pentru portul Constanta"

Vineri, 21 Iulie 2017, ora 13:41
2286 citiri
Deloitte Romania organizeaza seminarul "Vamuirea centralizata la nivel national. Beneficii si provocari pentru portul Constanta"

Deloitte Romania alaturi de BusinessMark Event Management anunta organizarea seminarului "Vamuirea centralizata la nivel national. Beneficii si provocari pentru portul Constanta", ce va avea loc pe 28 iulie 2017 la Hotel del Mar Mamaia, Constanta.

La sase luni de la data punerii in aplicare a procedurii de vamuire centralizata la nivel national, Deloitte Romania va invita sa aflati principalele implicatii, precum si beneficiile aplicarii acesteia in cadrul operatiunilor vamale derulate prin portul Constanta.

Specialistii Deloitte Romania isi propun sa abordeze subiecte precum: procedura de vamuire centralizata la nivel national (conditii de utilizare, beneficii, recomandari post-utilizare, provocari practice, prezentarea documentelor aferente vamuirii la biroul vamal de supraveghere, persoana responsabila cu prezentarea marfurilor la biroul vamal de prezentare), vamuirea centralizata la nivel european, AEO - o certificare obligatorie in utilizarea simplificarilor vamale, studiu de caz privind implementarea in practica a procedurii de vamuire centralizata la nivel national pentru operatiunile de import si export, legislatie aplicabila si ghiduri de implementare in practica.

Evenimentul va include discutii interactive in cadrul carora participantii vor avea posibilitatea sa interactioneze cu urmatorii speakeri:

* MIHAI PETRE - Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte Romania

* DANIELA NEAGOE - Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania

* COSMIN DINCA - Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania

* ANCA LUPUSORU - Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte Romania

Seminarul "Vamuirea centralizata la nivel national. Beneficii si provocari pentru portul Constanta" este dedicat urmatorului public tinta: directori generali, financiari, logistica, import si export.

Evenimentul este organizat de Deloitte Romania cu sprijinul BusinessMark Event Management si al partenerilor media: Jurnalul de Afaceri, Promo Afaceri, Ziare.com, Gazetadestiri, Business24, Calendar Evenimente, MLM News, Debizz, Revista Valoarea, Transilvania Business, Roportal, Bucuresteni.ro, Administratie.ro, Manager Express, Global Manager, Legal Marketing, Finzoom, Chalbert, Avocatura, Vox Capital, 1asig.ro, PRBox, Rbeconnect, Rabbit Media.

Inregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre Deloitte

Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care ofera clientilor o gama completa de servicii integrate de consultanta. A dezvoltat o strategie solida, la baza careia se afla o gama diversificata de servicii profesionale furnizate clientilor si un numar considerabil de industrii deservite in intreaga tara.

Deloitte pune la dispozitia clientilor resurse internationale si priceperea locala pentru a-i ajuta sa exceleze indiferent de locul in care acestia isi desfasoara activitatea. Diversitatea este parte integranta a identitatii companiei.

Despre BusinessMark Event Management

BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienti si de asigurare a suportului logistic.

BusinessMark ofera posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gandite si planificate impreuna cu fiecare client astfel incat sa respecte linia de comunicare si strategia de business ale companiei.

Oferim consultanta si suport in implementare in ceea ce priveste obiectivele strategice si de business stabilite pentru eveniment si asiguram managementul evenimentului, acoperind aspectele ce privesc logistica, productia, dar si optimizarea bugetului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Deloitte seminar vamuire Constanta , #Consultanta afaceri