Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 1.000 de posibili parteneri de afaceri te asteapta la Bucuresti Business Days

Peste 1.000 de posibili parteneri de afaceri te asteapta la Bucuresti Business Days


Antreprenorii care cauta solutii, parteneri de afaceri si planuiesc sa isi extinda activitatea, vor gasi cele mai potrivite raspunsuri si oportunitati prin participarea la cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania, Bucuresti Business Days, care se va desfasura in cadrul Centrului de Evenimente al Hotelului Caro.

Alaturi de cei peste 1.000 de oameni de afaceri asteptati sa participe, antreprenorii care doresc sa isi dezvolte afacerea, inclusiv in plan international, vor gasi cadrul oportun pentru acest lucru, prin contextul de networking creat, prin serile de networking internationale si workshop-urile dedicate dezvoltarii companiilor la nivel global.

Laszlo Pacso, Fondator si Coordonator proiecte Business Days, afirma ca: "Orasele antreprenoriale, precum Bucuresti, isi construiesc strategia de crestere prin dezvoltarea abilitatii de business networking sau prin arta de a stabili relatii de afaceri si interumane eficiente.

Oamenii de afaceri din orasele puternic antreprenoriale au inteles ca in noua paradigma economica este foarte important spiritul asociativ si cooperarea pentru succesul pe termen lung. Au inteles puterea cuvantului ‹‹noi›› si importanta de a te lupta pentru binele comunitatii din care faci parte. De aceea am dezvoltat in cadrul Business Days instrumente de business networking unice pe piata, puternice atat pentru afacerile aflate la inceput de drum, cat si pentru antreprenorii consacrati".

Beneficiile concrete ale acestei abordari apar dupa fiecare editie Business Days. "Am participat la actiunile de intalniri prin matchmaking deja la 3 editii din tara ale Business Days si am reusit sa ne intalnim cu potentiali parteneri, care ulterior au devenit clienti ai produselor noastre", afirma reprezentantul unei companii ITdin Bucuresticare activeaza in domeniul dezvoltariide produse si servicii.

"La Business Days am intalnit acum 2 anipartenerul de afacerialaturi de care am construit ulterior un business prosper ", spune si managerul unei alte firme din domeniul serviciilor.

Cadrul complex de networking creat de Bucuresti Business Days are impact direct si imediat asupra antreprenorilor participanti. Serviciul de matchmaking si aplicatia de networking Meet Me faciliteaza stabilirea de intalniri de afaceri in timpul evenimentului. Acestora li se adauga serile internationale, sesiunile open, intalnirile informale de business networkingcare au loc pe durata desfasurarii manifestarilor speciale (degustari de vinuri, prezentari de moda, lansari de produse si servicii, seri speciale pentru clientii companiilor partenere, intalniri ale diverselor comunitati de afaceri).

Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata http://www.businessdays.ro/Evenimente/Bucuresti-2014. Tipurile de acces de tipul BASIC si PREMIUM sunt MULTIPASS si permit accesul la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp.

Studentii si profesorii beneficiaza de 50% reducere, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

Printre speakerii invitati ai acestei editii se numara personalitati care au un cuvant de spus in lumea afacerilor, precum Alain Cardon, Giorgio Fabbri, Marius Ghenea, Felix Patrascanu, Elena Badea, Kemal Apaydin, Dragos Petrescu, Dragos Anastasiu, Iulian Stanciu, Cristina Batlan, Laurentiu Ispir, Marcin Wojcicki, Felix Daniliuc, Silviu Hotaran, Amalia Sterescu, Paul Renaud, Liviu Stoleru, Ruxandra Hurezeanu, Dan Berteanu, Andy Szekely, Mario Bruhlmann, Alexandru Lapusan si multi altii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2512 ori