Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

KULT-ART Fusion realizeaza si vinde produse hand-made din sticla fuzionata

KULT-ART Fusion realizeaza si vinde produse hand-made din sticla fuzionata


Un consortiu transnational format din institutii din Romania si Austria a derulat in anul 2015 un proiect POSDRU cofinantat de Uniunea Europeana numit "Social Economy 4 All".

In cadrul acestei initiative a fost infiintata de catre Asociatia KULT-ART o Structura de Economie Sociala (SES) numita KULT-ART Fusion Societate Cooperativa.

KULT-ART FUSION realizeaza si vinde produse hand-made, lucrate prin fuziunea sticlei. Ideea unui atelier de prelucrare a sticlei prin fuziune a venit cu multa vreme in urma, iar fondurile europene au contribuit la ajutarea persoanelor din categorii sociale vulnerabile care sunt si angajate. Prioritara este insa calitatea produselor din sticla, care transforma intr-un ambient pretios orice colt de incapere decorata cu produsele noastre.

Sticla fuzionata se preteaza oricarui stil de amenajare interioara, avand in vedere versatilitatea produselor din punct de vedere al formei, culorii si designului.

KULT-ART FUSION realizeaza atat obiecte decorative de mici dimensiuni, suveniruri, bijuterii din sticla, magneti de frigider, fiecare avand garantia unui produs hand-made, unicat, dar si colectii de vesela in stoc si la comanda, in functie de cerintele clientului.

Bucataria, sala de mese sau salonul pot fi personalizate cu usurinta prin achizitionarea de platouri din sticla fuzionata.

KULT-ART FUSION produce si obiecte de mari dimensiuni care pot fi integrate excelent pentru lucrari ample de amenajari interioare si exterioare.

Atelierul realizeaza corpuri de iluminat unicat, hand-made, din sticla fuzionata, mobilier (sticle pentru masute de cafea), rame de oglinzi, chiuvete de baie si bucatarie in dimensiuni standard sau la comanda, geamuri de interior (baie, sufragerie, dormitoare), geamuri exterioare, pereti de sticla pentru inchidere dus, iar culorile si modelele variaza in functie de destinatia produselor.

Pentru gradinite, scoli, restaurante, hoteluri, locuinte particulare sau locuinte particulare KULT-ART FUSION este alegeria ideala pentru a crea o impresie de neuitat.

Transpunem creativ in sticla plachete cu diverse inscriprionari, precum sigle de firma, logo-uri, trofee, plachete comemorative etc.

Obiectele realizate de KULT-ART FUSION pot fi cumparate din magazinul online: www.glassfusionkultart.ro.

De asemenea, comenzile pentru sticla fuzionata pot fi preluate atat pe site-ul propriu cat si la sediul atelierului sau la tel. 0744950292 / 0727804065, persoana de contact Oana Potoroaca, Manager SES, e-mail office@glassfusionkultart.ro.

KULT-ART Fusion Societate Cooperativa are sediul in localitatea Maritei, com. Darmanesti, 537 A, jud. Suceava, Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2553 ori