Industria saloanelor de infrumusetare seteaza repere de calitate in materie de produse

Luni, 20 August 2018, ora 12:20
1833 citiri
Industria saloanelor de infrumusetare seteaza repere de calitate in materie de produse

Saloanele de infrumusetare au aparut ca nevoie pentru reprezentantele feminine sa isi imbunatateasca aspectul, sa aduca frumosul pe chipul lor. Cu o evolutie spectaculoasa privind modul in care publicul a reactionat la astfel de servicii, la ora actuala astfel de locatii sunt mai cuprinzatoare ca oricand. S-au specializat pe ramuri diverse, pot oferi sub acelasi acoperis servicii de cosmetica, modelare corporala, coafor si nu numai.

Din toata aceasta zarva se remarca produsele si dotarile unui astfel de salon. Sunt cele care fac lucrurile sa mearga ca pe roate, sunt cele care alaturi de priceperea personalului pot realiza diferente intre un salon bine axat pe servicii sau doar cu preocupare de profit. Ce nu stiu unii este ca acolo unde oferi calitate si te distingi pe nisa ta astfel profitul vine si el pe masura.

Dotarile din saloane si cum fac ele diferentele

Pare greu de crezut la prima vedere ca tocmai dotari de genul scaunelor pot fi cele care marcheaza diferente. Ce importanta acorda o clienta unui scaun fata de serviciul in sine? Specialistii spun ca este vorba de experienta in sine, dorita a fi una complexa per total. Cu alte cuvinte, publicul s-a educat foarte mult si cu atat de multe pretentii, nu se va alege orice salon vazut la intamplare.

Ajungand la un astfel de nivel, clientele ajung sa isi doreasca servicii de rasfat, sa cunoasca alte dimensiuni ale frumusetii. Iar pentru asta, serviciile din salon sunt necesare a fi pe masura. Se va tine cont de absolut tot ce face parte din salon, de la decor la mobilier. Spre exemplu, scaunele joaca un rol mai important decat am crede si fac parte dintr-un plan de marketing subtil si nebanuit.

Oricine apreciaza un scaun confortabil, nu-i asa? Parca timpul de asteptare nu mai este atat de suparator, iar procedurile vizate sunt placute. Timpul zboara efectiv. Acesta este si scopul atunci cand se vor achizitiona scaunele potivite unui salon de infrumusetare. Ca pana la programare si chiar si in timpul procedurilor sa existe confort absolut. Desigur, astfel de dotari tin cont de specificul situatiei; spre exemplu, scaune coafor oferite de Prolifeconcept sunt un stil demonstrativ despre ce se potriveste unui astfel de cadru.

Forma - nu este destul de greu de inteles ca o forma aparte de clasicul scaun atrage vizual. Pentru saloanele care mizeaza pe ultimele tendinte in materie de servicii, dar si design, se pot alege scaune pe masura. Formele sunt dintre cele mai variate, de influenta geometrica, de precizie liniara, cu manere patrate, robuste, altele rotunde, perfect finisate. Important este sa aiba un sezut confortabil, deci cel mai adesea cel buretat, imbracat cu piele sau material textil sunt de preferat.

De asemenea, spatarul trebuie sa fie si el unul de forma perfecta pentru sustinerea corpului. Un scaun rigid nu are cum sa fie apreciat.

La acelasi capitol de forma se poate aminti ceea ce tine de cadru si suport, elemente ce dicteaza si rezistenta unor astfel de scaune. Adesea se aleg cele cu baza din aluminiu. Piciorul poate fi fix sau cu roti, in functie de zona in care se va folosi.

Culoare - aici este vorba de continuarea unei tematici la capitolul design interior. Desi culorile neutre sunt alegeri populare, orice tenta indrazneata poata fi pusa in aplicare. Scaunele pentru coafor sau zona de asteptare, precum si mobilierul dintr-un salon de infrumusetare se pot comanda pentru o integrare perfecta in decorul si spatiul dat.

Caracteristici - povestea scaunelor potrivite nu se opreste aici. Modul in care se ajusteaza, greutatea pe care o suporta sunt de asemenea aspecte de interes. Cu fiecare detaliu atent selectionat se va usura implicit si munca coafezei spre exemplu, ce gaseste mai simplu ca oricand ajustarea scaunului pentru inaltimea corecta.

Disponibile in variante multiple, cu garantia produsului italian bine facut prolifeconcept.ro se adreseaza saloanelor care stiu cat este de important sa se doteze corespunzator. Pentru a-si asigura succesul, au nevoie de aliati pe masura. Pe cat de banal suna, un scaun poate face diferenta si nu doar vizual. Desigur, nu sunt singurele importante.

Intr-o lume cu o competitie acerba tot ce poti sa faci este sa iti setezi obiective si repere de inalta clasa. Pentru asta, fiecare detaliu trebuie sa primeasca atentia cuvenita.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#scaune profesionale coafor , #Afaceri profitabile