Milionarii viitorului: Mostenitorii marilor bogatasi ai Romaniei

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 08:03
8929 citiri
Milionarii viitorului: Mostenitorii marilor bogatasi ai Romaniei

Sunt milionarii de maine ai Romaniei, care vor mosteni averea parintilor, pe care vor trebui sa o administreze. Pana acum au evitat prima pagina a ziarelor, insa viiorul le apartine. Acestia sunt copiii milionarilor romani, care duc in spate o mare responsabilitate.

Doar top 300 Capital i-a mentionat, facand referire la averea pe care au construit-o de-a lungul anilor marii bogati ai Romaniei. Iata care sunt cinci dintre mostenitorii bogati:

Maria si Ana Patriciu

Cele doua fete ale milionarului Dinu Patriciu vor avea de administrat o avere de peste 1 miliard de euro. Poate va ganditi ca este o sarcina destul de grea pentru doua tinere de 20 de ani. Nu si daca este vorba de Ana si Maria Patriciu.

Maria Patriciu a absolvit Scoala Nationala Superioara de Arhitectura de la Paris-Belleville, pregatindu-se sa ia cu adevarat viata in piept, in timp ce sora sa, Ana Patriciu si-a inceput deja cariera de antreprenor.

Aceasta conduce Heritage, unul din cele mai exclusiviste restaurante din Romania. Potrivit omului de afaceri Dinu Patriciu, cele doua fete ale sale vor mosteni averea dupa varsta de 30 de ani. Pana atunci trebuie sa demonstreze ca sunt capabile sa-si castige singure un salariu 150.000 de euro/an.

Alexandra Copos

Fiica celebrului milionar George Copos s-a pregatit de mica pentru a conduce afacerile tatalui sau. Alexandra Copos a lucrat timp de doi ani la compania de consultanta McKinsey din SUA, iar din 2010 lucreaza in sectorul public american, in cadrul unei agentii care se ocupa de problemele din invatamant.

In vara anului trecut, Alexandra Copos s-a intors in tara pentru a organiza o scoala de vara la Poiana Brasov pentru tinerii studenti care isi doresc sa lucreze in alte tari.

In momentul in care va decide ca e momentul sa se intoarca in tara, Alexandra Copos va avea de administrat afacerile tatalui sau, aproximate la 200 de milioane de euro.

Ion Alexandru Tiriac

Fiul miliardarului Ion Tiriac se implica masiv in afacerile tatalui sau, care insumeaza 1,2 miliarde de euro. Afacerile familiei Tiriac sunt diverse, de la domeniul auto si sectorul financiar bancar pana la imobiliare in Bucuresti si Monte Carlo.

In plus, fiul miliardarului a precizat ca in 2012 grupul se va extinde si in domeniul agricol. Ion Alexandru Tiriac a declarat intr-un interviu ZF ca planurile de business se vor realiza pe 20 de ani, iar domeniile in care acesta va investi vor fi IT, energie alternativa si agricultura.

Tiriac Holdings a rulat anul trecut afaceri cuprinse intre 400-600 milioane de euro conform, cel mai profitabil domeniu fiind cel auto, urmat de imobiliare, domeniul aviatic si cel financiar.

Rani Palade si Alexandru Adamescu

Averea miliardarului Dan Adamescu se va imparti in cele din urma intre cei doi baieti ai sai: Rani si Alexandru Adamescu.

Primul dintre acestia se ocupa de administrarea hotelului Rex din Mamaia, in timp ce fratele sau Alexandru conduce mai multe divizii din grup.

Acesta a fost ales presedintele Consiliului de Administratie al grupului hotelier Intercontinental si in acelasi timp, ocupa si postul de presedinte al Consiliului de Administratie al companiei de electronice Flamingo.

Averea pe care cei doi copii ai lui Dan Adamescu vor fi nevoiti sa o administreze este de peste 1,3 miliarde de euro.

Honorius Prigoana

Baiatul politicianului Silviu Prigoana a intrat in vizorul presei de cand ajungea e prima pagina a ziarelor in urma iesirilor in club alaturi de alti copii de milionari. Intre timp, pretentiile lui Honorius Prigoana au crescut, acesta implicandu-se din ce in ce mai mult in business-ul tatalui sau.

Silviu Prigoana a declarat pentru Business24 ca nu mai detine nicio companie, toate fiind administrate in acest moment de baietii sai. Una din afacerile lui Honorius Prigoana este legata de curatenia strazilor din Irak.

In urma contractului semnat de compania de salubrizare pe care Honorius Prigoana o detine si primaria orasului irakian Sulaymaniyah, din vara anului 2012, angajatii firmei romane vor asigura, pentru inceput, curatenie stradala, colectarea si depozitarea deseurilor in 2 din cele 7 sectoare are orasului.

Averea familiei Prigoana este de peste 100 de milioane de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
#mostenitori milionari romania, #maria patriciu mostenire, #copii dinu patriciu, #afaceri ion alexandru tiriac, #copii milionari romania, #top milionari romania , #Afaceri pentru tineri