Trei eroi nestiuti ai oricarei companii

Miercuri, 12 Aprilie 2017, ora 12:20
5928 citiri
Trei eroi nestiuti ai oricarei companii
Foto: Pixabay / CC0 Public Domain

Atunci cand te gandesti la lucrurile care fac o companie sa functioneze in mod eficient, probabil o sa-ti vina in minte strategia economica, nivelul de pregatire al angajatilor, sursele de finantare etc. Dar toate acestea nu ar folosi la nimic fara o infrastructura si un suport solid de servicii care sa mentina compania in miscare.

Sa luam ca exemplu ascensorul. El exista in aproape orice cladire de birouri. Toata lumea il foloseste, de la CEO pana la oamenii care mentin curatenia. Totusi nimeni nu se opreste din frenezia zilnica pentru a-l aprecia. Asta pana cand inceteaza sa functioneze.

Un ascensor defect poate incetini sau chiar paraliza activitatea unei firme, in functie de numarul de etaje pe care il are sediul. Chiar si in cazul in care o cladire are mai multe ascensoare, daca unul singur inceteaza sa fucntioneze celelalte se vor supraaglomera, ceea ce inseamna scaderea productivitatii. Din aceasta cauza, un sistem de ascensoare moderne si o mentenanta profesionala este vitala pentru orice companie.

Pe deasupra, mai intervin si riscurile de sanatate. Pentru un angajat tanar si in forma urmatul scarilor pana la etajul 3-4 nu va fi o problema foarte mare, dar lucrurile stau cu totul altfel in cazul angajatilor cu o varsta mai inaintata. Problemele se agraveaza in cazul celor care sufera de boli cardiovasculare. Pentru ei efortul de a urca pe scari poate duce la probleme de sanatate grave sau poate fi chiar fatal.

Daca tot am vorbit de oamenii care mentin curatenia, trebuie sa mentionez ca ei sunt eroii nestiuti ai oricarei afaceri. Imagineaza-ti cum ar arata cladirea ta de birouri daca o singura zi nu s-ar mai face curatenie. Tine cont de faptul ca o singura toaleta este folosita de zeci de oameni in fiecare zi. Aceste persoane muncesc zilnic pentru a-ti oferi un mediu curat in care sa-ti desfasori activitatea. Desigur, ei nu duc lupta singuri ci cu ajutorul companiilor care ii aprovizioneaza cu detergenti si alte consumabile necesare pentru a mentine curatenia la locul de munca.

In era tehnologiei, fiecare dintre noi depinde intr-o masura mai mare sau mai mica de tehnologie pentru a-si desfasura activitatea. In cazul unei companii, acest lucru este mult mai amplificat.

In zilele noastre un router wireless defect poate opri din activitate un departament intreg. Ca sa nu mai vorbim de servere, platforme online si alte servicii IT care sunt vitale pentru orice activitate sau tranzactie economica.

De aceea, orice companie are nevoie de o firma care sa-i ofere solutii IT si servicii de mentenanta hardware si software corespunzatoare pentru domeniul ei de activitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#servicii online , #Afaceri online