Regele bilelor:La 8 ani, om de afaceri prosper si sef dur

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 19:02
2788 citiri
Regele bilelor:La 8 ani, om de afaceri prosper si sef dur

Britanicul Harli Jordean este diferit fata de toti ceilalti copii de varsta lui. In timp ce prietenii sai se joaca pe calculator, Harli, la cei 8 ani impliniti, este ocupat cu furnizori, stocuri si comenzi pentru imperiul cu bile pe care si l-a creat pe internet.

Micul londonez conduce site-ul marbleking.co.uk, unde vinde bile de doi ani, iar compania sa produce mii de lire in fiecare an, datorita comenzilor uriase care vin chiar si din America.

Harli este atat de ocupat incat a trebuit sa-si angajeze mama si cei doi frati mai mari pentru a-l ajuta sa faca fata numarului exorbitant de comenzi.

Cu toate ca uneori situatia il depaseste, baiatul se arata a fi un profesionist si are planuri ambitioase pentru viitor.

"Visul meu este sa am un lant de magazine precum Hamleys. Va fi unul dintre cele mai mari magazine de jucarii din lume, unde se vor vinde tot felul de bile. Prietenii mei ma sustin cu toate ca la inceput nu au crezut ca am propria mea afacere, insa acum sunt cei mai fideli clienti ai mei", a declarat Harli.

"Abil de mic, Harli a descoperit cheia succesului: delegarea"

"Imi place sa fiu seful, dar as vrea ca si altii sa-si asume ceea ce fac, astfel incat in momentul in care ceva nu merge bine sa nu fie numai vina mea", a subliniat Harli.

Micul antreprenor si-a inceput drumul spre succes cu un joc nevinovat, cand "tranzactiona" bile pe terenul de joaca cu copii. Insa, in momentul in care a ramas fara bile, Harli a apelat la mama sa pentru a-i cumpara mai multe de pe internet. Fiindca nu a gasit un loc de unde sa le cumpere, s-a hotarat sa-si deschida propriul sau magazin online de bile.

"Harli a fost obsedat de bile de cand avea sase ani. Dormea cu ele si noaptea si se trezea cu ele in gand. Obsesia lui era atat de mare incat am inceput sa-l numim Regele Bilelor, asa ca atunci cand si-a deschis afacerea, acesta a fost numele ales", a declarat Tina, mama baiatului.

Mama baiatului a precizat ca micul antreprenor viseaza sa-si produca bilele in China inainte de a le vinde in intreaga lume, in propriile sale magazine.

Mai mult, ca si sef, Harli are propriile sale idei despre cum sa faca lucrurile sa mearga cat mai bine.

"Visul sau este sa detina cel mai mare magazin de bile din Marea Britanie si, totodata, sa-si deschida magazine in intreaga lume", a mai adaugat mama micutului antreprenor.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#afacere bile harli, #Harli Jordean, #antreprenor 8 ani bile, #magazin online bile, #marbleking , #Afaceri online