Cinci ponturi care te vor ajuta sa-ti construiesti o afacere de succes pe Amazon

Joi, 08 Februarie 2018, ora 17:29
7158 citiri
Cinci ponturi care te vor ajuta sa-ti construiesti o afacere de succes pe Amazon
Foto: CC0 Creative Commons

Traim cu certitudine in era tehnologiei si tot mai multi antreprenori se orienteaza spre business-ul online, in mod special catre Amazon. Esti la inceput de drum si nu esti foarte sigur de pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a porni o afacere de succes pe Amazon?

Afla chiar acum de la Alexandru Jurca, expert in business online, 5 ponturi care te vor ajuta sa o construiesti eficient.

Prima etapa este una destul de minutioasa, dar absolut necesara daca doresti sa te lansezi cu succes pe Amazon.

"Research sau cercetarea pietei - in etapa initiala, cea de cautare a produsului, ghideaza-te dupa o serie de factori care te vor ajuta sa gasesti un produs de succes.

Trebuie sa te bazezi pe date concrete, si nu pe ceea ce crezi tu ca se va vinde bine", ne-a declarat Alexandru Jurca.

"Citeste recenziile competitiei, pentru a reusi sa aduci pe piata un produs mai bun decat cele existente. Vei avea astfel un avantaj mult mai mare fata de concurenta, iar produsul tau va fi mult mai relevant pentru clienti", a adaugat expertul in business online.

Dupa ce ti-ai stabilit produsul dorit, urmeaza pasul 2 in crearea unei afaceri de succes pe Amazon: gasirea unui furnizor de incredere.

"Trebuie sa contactezi un numar mare de potentiali furnizori, apoi le vei cere o cotatie pe baza careia vei face o comanda pentru mostre. Dupa ce le inspectezi si discuti din nou cu acestia, alege-l pe cel care ti-a oferit cel mai bun raport calitate - pret.

Este extrem de important sa alegi un furnizor cu un catalog diversificat pe nisa pe care vrei sa te axezi, pentru a construi o relatie profesionala pe termen lung", afirma Alexandru Jurca.

Pasul numarul 3 este reprezentat de crearea unei pagini pentru produsul tau, iar ponturile expertului in business online vin sa te ajute:

"Imagineaza-ti Amazonul ca fiind cel mai mare catalog cu produse din lume. Alege un titlu potrivit, scrie o descriere atragatoare, adauga poze care sa scoata in evidenta toate calitatile produsului".

Pasul numarul 5 este la fel de important si iti muta din nou atentia catre concurenta: "Inspira-te din alte produse de pe aceeasi nisa, foloseste combinatii de cuvinte care ajuta ca produsul tau sa fie gasit cu usurinta de catre clienti", a completat Alexandru Jurca.

Ultimul pont pentru crearea unei afaceri de succes pe Amazon este la fel de important, iar expertul in business online te ajuta sa identifici exact instrumentele necesare pentru a da lovitura:

"Acum trebuie sa incepi sa iti faci produsul cunoscut pe Amazon. Platforma iti pune la dispozitie o serie de instrumente eficiente pentru a-ti face produsul cunoscut si pentru a genera vanzari.

Elementele cheie pentru a-ti imbunatati vizibilitatea sunt vanzarile initiale si recenziile. Fiindca produsul este bun, recenziile pozitive nu vor inceta sa apara si iti vor mentine produsul in top, generand astfel venituri mai mari".

Alexandru Jurca este expert in business online. A reusit, in doar 3 ani, sa propulseze in domeniu o multitudine de branduri, catre vanzari spectaculoase.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#idei afaceri Amazon, #cum construiesti afacere Amazon , #Afaceri online