O idee de afaceri moderna: deschiderea unui sex shop online

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 13:10
8928 citiri
O idee de afaceri moderna: deschiderea unui sex shop online

Pe piata actuala sunt cautate din ce in mai multe bunuri si foarte putine lucruri au mai ramas tabu in ziua de astazi. Una dintre afacerile in continua dezvoltare este comertul cu jucarii erotice, acesta inregistrand o crestere foarte importanta in ultimii ani, mai ales odata cu aparitia magazinelor online.

Altfel spus, un sex shop online ii face pe oameni sa cumpere mai mult decat ar face-o dintr-un magazin obisnuit. Motivele? Pot fi multiple: De la faptul ca nu are o locatie anume si riscul de a fi recunoscut intrand intr-un astfel de magazin este minim pana la stanjeneala produsa de solicitarea de informatii unui consultant.

Reclama acestor produse si magazine este de asemenea mult mai usor de facut si acest lucru aduce din ce mai in ce mai multi clienti fericiti, am putea spune.

Traim intr-o societate hedonista careia ii place sa experimenteze

Daca acum 20 de ani era greu ca cineva sa recunoasca faptul ca a pasit macar intr-un sexshop (si pentru asta probabil ca trebuia sa mearga in strainatate), acum lucurile s-au schimbat la 180 de grade. Nu inseamna ca toata lumea va apela la serviciile unui sex shop online, dar clientii nu se mai ascund si chiar au ajuns in procent de peste 70% sa revina.

In ziua de astazi cuplurile cauta mai multa placere si noi moduri pentru a-si mentine relatia pasionala. Si persoanele singure pot sa isi satisfaca placerile intime folosind jucarii erotice pentru femei sau pentru barbati.

Specialistii recomanda jucariile erotice - dar cumparate din spatii autorizate

O buna parte din persoanele care merg la sexolog au primit recomandari cu privire la utilizarea jucariilor erotice. Toata lumea stie ca ele pot provoca placere, dar la fel de important este ca astfel de obiecte pot fi utilizate si in scop terapeutic (pentru pacienti care sufera din cauza unor disfunctii sexuale).

Asadar, un sexshop poate sa ofere sansa fiecarei persoane sa se bucure de o relatie mai sanatoasa cu partenerul de viata. Si punand la dispozitie in egala masura jucarii erotice pentru femei cat si pentru barbati, magazinul online va avea clienti constant multumit si care are toate sansele sa se intoarca pentru a cumpara mai mult.

Un business complet, cu produse din toate categoriile de pret

Asa cum ar trebuie sa se intampla in orice afacere care functioneaza si un sexshop trebuie sa isi respecte clientii si sa le propuna game de produse dintre cele mai variate, atat ca utilizare cat si ca pret.

In cadrul unui astfel de magazin poti sa gasesti orice, de la casete video, prezervative sau lubrifiante pana la costume pentru role play si multe alte jucarii specializate.

Unele dintre ele sunt mai scumpe, altele mai ieftine, iar cateva pot fi si de lux. Fun Factory, LELO, Fleshligh sau We Vibe sunt cateva dintre cele mai mari firme producatoare din domeniu si daca vrei sa iti respecti clientii si sa le oferi doar cele mai bune produse de pe piata, acestea sunt cele de la care ar trebui sa incepi aprovizionarea in cazul in care te decizi sa deschizi un astfel de business.

Motive pentru a-ti deschide un astfel de business

Totusi, exista si alte motive pentru care un sex shop online poate sa fie o idee buna de afacere.

In primul rand, clientii vor avea acces la mai multe produse pe care le pot cumpara. Daca intr-un magazin real spatiul este limitat si nu pot sa fie expuse dacat o parte dintre marfuri, online ai loc nelimitat pentru a face acest lucru.

In al doilea rand, cumparatul din online este mai potrivit pentru cei inca timizi si care nu isi doresc sa atraga atentia asupra lor. Intri, vezi, alegi, comanzi si primesti. Este mult mai simplu si te vei putea bucura de alegerea ta fara sa intri in contact direct cu nimeni. Iar daca pachetul este trimis discret, doar cu informatiile necesare livrarii la adresa exacta, totul este si mai bine.

Deja se poate spune ca un sex shop online este o afacere destul de infloritoare si de profitabila. Asta pentru ca oamenii incep sa isi schimbe prioritatile in cuplu si nu se mai tem sa experimenteze. Tocmai de aceea, este foate probabil ca peste cativa ani un astfel de magazin va atrage si mai multi clienti, odata cu schimbarea mentalitatilor.

Pana atunci insa, este bine ca exista astfel de spatii (reale sau virtuale) de unde fiecare isi poate cumpara ce produs doreste, fara sa tina cont de prejudecati sau de parerea invechita a celor din jur.

Cheia succesului unui astfel de magazin consta, ca si in cazul altor spatii online, in oferirea unei game diversificate de produse, de cea mai buna calitate si la preturi competitive, livrare rapida si sigura si in confidentialitatea oferita clientilor.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#sex shop online, #sexshop online magazin , #Afaceri online