Fiecare noua colectie de cosuri cadou este mai mult decat un business - Interviu Debonaire

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 11:40
5059 citiri
Fiecare noua colectie de cosuri cadou este mai mult decat un business - Interviu Debonaire

Cu totii stim ca alegerea unui cadou poate fi un moment dificil, mai ales atunci cand totul trebuie sa fie perfect.

Oferirea de cosuri cadou ca mijloc de consolidare a relatiilor de afaceri sau de apreciere a angajatilor este o adevarata provocare.

De aceea, Codruta si Razvan au decis sa dea o mana de ajutor companiilor si au creat DEBONAIRE, un brand care s-a impus pe piata de cadouri corporate.

Povestiti-ne putin despre inceputurile voastre: cum v-a venit ideea construirii unei afaceri pe nisa cosuri cadou bussines?

Era inceputul anului 2008 cand entuziasmul tineretii si dorinta de "altceva" ne-au indrumat pasii catre o noua etapa a vietii, crezand cu inversunare ca o banala pasiune pentru hand-made poate fi transferata in sfera corporate. In acea perioada experimentam diverse variante inedite de promovare a companiilor: lumanari cu gel in recipiente din sticla si obiecte personalizate, fabricate din sticla suflata manual.

Cu timpul, fiecare noua comanda a reprezentat o provocare, cu atat mai mult cu cat, alaturi de obiectele create de noi, companiile au inceput sa ne solicite si inserarea altor produse: praline, produse de patiserie, o sticla de vin. Asadar, in sezonul de Craciun 2010, am produs primele 3.000 de cosuri cadou.

Aveti colectii speciale, pentru fiecare ocazie. Cu siguranta ati pregatit o colectie de cosuri cadou pentru Paste? Ne puteti povesti putin despre aceasta colectie?

Ca fiecare noua colectie DEBONAIRE, si colectia de cosuri cadou corporate pregatita pentru Sarbatorile Pascale din acest an continua nesfarsita poveste a gusturilor remarcabile, incarcate de traditie.

Noua colectie de cadouri business pentru Paste ofera alternative orginale si rafinate indiferent de buget si preferinte: cosuri cadou traditional romanesti, cadouri cu produse internationale, cadouri gourmet.

Ce va diferentiaza de concurenta?

Experienta ne-a invatat, iar provocarile ne-au incurajat sa credem ca fiecare noua colectie de cosuri cadou este mai mult decat un business. Astfel, am inteles ca a crea cosuri cadou corporate reprezinta asumarea unei responsabilitati fata de fiecare client si totodata oglindirea profesionalismului nostru.

Din respect pentru tot ceea ce defineste conceptul unui cadou corporate, colectiile DEBONAIRE ofera alternativa unui cadou cu produse pentru a caror calitate nu exista compromis, chiar si pentru un buget redus.

Daca am putea da timpul inapoi, ati schimba ceva?

Avem convingerea ca, in toti acesti ani, fiecare lectie primita a avut un sens bine determinat, care ne-a motivat si ne-a determinat sa actionam cu mai multa rigurozitate.

Asadar, trecutul reprezinta o experienta deosebit de valoroasa, fara de care, astazi, nu ar exista DEBONAIRE.

Va doresc mult succes si Sarbatori Fericite!

Va multumim si va invitam sa vizitati website-ul nostru - www.debonaire.ro - ori de cate ori va confruntati cu dificila misiune de a selecta cadouri corporate. Suntem siguri ca alaturi de noi veti gasi cu siguranta cele mai bune solutii. Un Paste Fericit!

Interviu realizat de Oana Jindiceanu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Debonaire cosuri cadou, #cosuri cadou Paste, #cosuri cadou corporate, #interviu Debonaire , #Afaceri online