Expo Conferinta Internationala SMARTTECH Partners are loc pe 19-20 aprilie 2018, la INS Bucuresti

Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 13:38
1731 citiri
Expo Conferinta Internationala SMARTTECH Partners are loc pe 19-20 aprilie 2018, la INS Bucuresti

Cel mai asteptat eveniment IT&C dedicat DISTRIBUTIEI de tip Channel Partners si NOUTATILOR din Tehnologie si Comunicatii din Europa Centrala si de Est are loc in perioada 19-20 aprilie 2018.

"Organizam evenimentul SMARTTECH Partners EXPO din dorinta de a promova parteneriatul in tehnologie si comunicatii.

Fie ca vorbim de mari jucatori din industrie care au o distributie de tip Channel Partners si pot impartasi din avantajele acestuia, fie ca vorbim de new entry/start-upuri care acum isi pot descoperi partenerul/investitorul, SMARTTECH Partners EXPO este locul in care le poti descoperi si in care iti poti gasi chiar si tu un partener de afaceri", transmite Victoria Lupu - CEO Distinct Image, organizatorul evenimentului.

Organizat pe aproape 1.300 mp la Institutul National de Statistica Bucuresti, SMARTTECH Partners EXPO include:

  • expozitia desfasurata la parter, la standurile careia sunt asteptati peste 50 de expozanti (dezvoltatori software, integratori, resellers, VARs, ISVs distribuitori de echipamente telecomunicatii si tehnologie) si1800 de participanti specialisti

  • 6 evenimente conexe (conferinte, workshopuri si demonstratii) desfasurate atat in Sala de conferinte cat si in cele 3 zone de networking si demo/show.

Poate cel mai important dintre evenimente este Conferinta Internationala de Deschidere - Romania HUB IT, la care sunt asteptati peste 300 de participanti, incluzand oficialitati de prim rang, diplomati si atasati comerciali, reprezentati ai asociatiilor de IT, oamenilor de afaceri, investitori, dezvoltatori de software, channel manageri din companiile de top ale industriilor targetate, participanti activi la discutiile privind provocarile actuale si solutiile privind dezvoltarea IT&C in Romania si regiune.

Prima zi include si conferinta Reach Success with Global Partnership, la care pot fi urmarite prezentari privind abordarea holistica a retelei de parteneri, cum si cat sa iti scalezi businessul si mai ales cum sa mentii relatia cu partenerii.

A doua zi este dedicata inovatiilor tehnologice in industriile targetate (transport & logistica, medicina & pharma, retail & warehousing, smart cities & eguvernare), un loc aparte ocupandu-l masa rotunda Start-ups meet investors - oportunitati de finantare si dezvoltare.

SMARTTECH Partners EXPO are amenajat un Job corner care va putea fi accesat de toti vizitatorii interesati de o cariera in tehnologie si comunicatii. Gala Partenerilor, Robotic show si Stand-up Comedy Show vor intregi agenda celor 2 zile ale evenimentului.

Puteti participa ca expozant, speaker sau sponsor sau puteti sa va alaturati evenimentului ca vizitator specialist.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: pr@smarttechpartners.ro sau sa sunati la +40 740 227 436.

www.smarttechpartners.ro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#SMARTTECH Partners EXPO 2018 , #Afaceri online