Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum alegeti firma de curierat este egal cu modul in care va asigurati multumirea clientilor

Cum alegeti firma de curierat este egal cu modul in care va asigurati multumirea clientilor


Curierii, de baza privind piata de cumparare, sunt intermediari intre vanzator si cumparator, iar marea batalie a nisei se da evident la capitolul cine este mai rapid. In goana efectiva dupa obtinerea unui timp optim de livrare, ajunge sa fie un compromis modul in care are loc acest lucru si anume calitatea la capitolul manipulare a coletelor.

Exista mai multe cerinte pe care le puteti avea fata de firma de curier rapid si aceasta nu se rezuma doar la corectitudine sau rapiditate. Le impaca insa pe amandoua E-livrat, firma de profil din Bucuresti. Pe ce mizeaza pentru a oferi servicii profesionale?

Rapiditate fara compromis

Clientul asteapta coletul insa nu afectat in vreun fel de manipularea deficitara. Nici nu isi doreste sa plateasca de fiecare data mai mult pentru a clasa un colect la categoria celor fragile. Asadar, pentru a impaca si una si alta, E-livrat a gasit o varianta. Dispune de flota auto si de echipa bine organizata pentru a pune in miscare cat mai rapid traseul de expeditie.

Feedback constant

Daca puneti pe primul loc partea financiara, atunci veti primi fix servicii limitate de bariera financiara. In relatia cu publicul consumator insa ar fi bine ca o firma de curierat aleasa sa fie cea care respecta anumite standarde. Ne intoarcem din nou in peisaj bucurestean acolo unde firma E-livrat activeaza. Interesant este ca pentru fiecare livrare efectuata, curierii cer un feedback. Se intampla constant si astfel da ocazia firmei prestatoare de servicii sa ia pulsul publicului.

Pana la urma ce altfel de barometru este mai bun daca nu chiar cel de la fata locului, dupa ce un client a avut experienta livrarii cu o firma?

Pe plan local serviciile sunt super rapide - cu livrare chiar si in aceeasi zi

Printre servicii regasim pe cele rapide cu preluare si predare la destinatie chiar in aceeasi zi. In functie de ora maxima de preluare, livrarea poate fi realizata in decurs de cateva ore, valabil insa pentru Bucuresti si Ilfov.

Expedierile pot fi facute pe plan local si de pe o zi pe alta, alegand preferential si ora la care sa fie realizate aceastea.

Ce costuri implica

Pentrua a fi avantajos implicit pentru cel care trebuie sa plateasca firma de curierat, serviciile de acest gen au preturi variate, flexibile si mai ales adaptate, personalizate. In functie de necesitatea unei firme, de numarul de expedieri zilnice sau lunare, costurile vor fi adaptate. Din nou un avantaj, caci varianta standard impune si anumite aspecte ce limiteaza optiunile.

Cine este E-livrat

E-livrat vine cu servicii de curierat rapid mult mai avantajoase pe plan local. Livrarea poate fi in aceeasi zi sau in urmatoarele ore - 1 pana la 6 ore dupa preluare. Are insa acoperire nationala astfel incat echipa poate fi solicitata si pentru expeditii pe plan national, oriunde in tara.

Cei interesati pot consulta ofertele existente in cadrul paginii oficiale, e-livrat.ro sau pot apela la alte metode, email sau telefonic la 0736.59.00.97/0737.59.00.97, contact@e-livrat.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1569 ori
Citeste mai multe desprecurieri afaceri alegere firma curierat