Eveniment dedicat francizei: 17-18 mai

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 14:54
1551 citiri
Eveniment dedicat francizei: 17-18 mai

Viitorii francizati sunt asteptati la Sala Palatului, Bucuresti, in perioada 17-18 mai, la International Franchise and Branding Exhibition.

A treia editie a Expozitiei Internationale de Franciza si Branding, IFBE 2012 va debuta joi, 17 mai, in Bucuresti , la orele 10.

Inaugurarea oficiala se va face in prezenta a numerosi oaspeti din tara si strainatate, proveniti din mediul antreprenorial, academic, din randul expozantilor, al unor asociatii profesionale.

Toti cei interesati sa devina francizati sunt invitati sa treaca pragul acestei expozitii, pentru a afla cum pot sa achizitioneze o franciza, cum se diferentiaza un concept la cheie fata de anumite afaceri etichetate fals drept "francize", ce calitati trebuie sa ai pentru a fi acceptat ca membru al unei retele ce opereaza in regim de franchising.

Vizitatorii vor avea ocazia sa verifice ofertele francizorilor si master francizatilor prezenti, vor putea testa anumite produse sau servicii, vor beneficia de promotii si reduceri de pret pe perioada evenimentului si post-IFBE, vor asista la demonstratii practice (cooking show, epilari definitive), organizatorii si expozantii pregatind numeroase suprize celor prezenti.

Organizator IFBE 2012: Asociatia Romana de Franciza.

Partener principal: Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Partener secund: Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Cu sprijinul: Day by Day Advertising.

Cum poate cash flow-ul să facă diferența între succesul și eșecul afacerii tale?
Cum poate cash flow-ul să facă diferența între succesul și eșecul afacerii tale?
În lumea antreprenorială, cash flow-ul (fluxul de numerar) este precum motorul afacerii tale. Există adesea o linie foarte subțire între prosperitate și dificultate financiară. De la...
Cum stau românii la capitolul "sănătate orală"? Iată ce spun studiile
Cum stau românii la capitolul "sănătate orală"? Iată ce spun studiile
Sănătatea orală în România rămâne în continuare o problemă majoră. Cu toate că vedem cabinete stomatologice tot mai frecvent, românii se află în coada Europei când vine vorba de...
#franciza, #model afaceri franciza, #eveniment franciza , #Afaceri in Romania