Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum pot fi convinsi investitorii brazilieni, rusi sau chinezi sa vina in Romania

Cum pot fi convinsi investitorii brazilieni, rusi sau chinezi sa vina in Romania


Asociatia Romanian Business Accelerator organizeaza in data de 18 iunie prima conferinta cu tema "Investiti in Romania", pentru gasirea de solutii in vederea atragerii investitorilor straini de pe pietele BRICS (Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud), in tara noasta.

In cadrul acestui eveniment, oameni de afaceri, reprezentanti ai clasei politice si investitori vor discuta despre promovarea Romaniei din punct de vedere al climatului investitional, afaceri de succes ale investitorilor romani si straini in Romania (studii de caz), dar si despre promovarea si atragerea investitiilor de pe pietele BRICS.

Vorbitori: Daniel Daianu, Pompei Lupsan (Vicepresedinte BVB), Cristian Sima (Presedinte SIBEX), Ionel Blanculescu, Cristian Nicolae Parvan (AOAR), Catalin Predoiu, Eugen Anicescu (Director general adjunct Coface Romania), Javier Garcia del Valle (Happy Tour), Bogdan Iordache (Startup Incubator), Doru Panaitescu (Marketeer.ro), Radu Ciofu (analist financiar), Marian Dusan (Presedintele Asociatiei Romanian Business Accelerator).
Conferinta va avea loc incepand cu ora 9, la Hotel Pullman, Sala "Mexico & Seoul". Participarea la eveniment se va face gratuit, pe baza inregistrarii prealabile. Mai multe detalii despre eveniment si despre inregistrare gasiti in pagina conferintei "Investiti in Romania".

Parteneri: Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Coface Romania, 2Parale, ProfitBursier.ro.

Eveniment sustinut de: Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1649 ori