A doua strigare pentru depunerea proiectelor la MDRT. Vezi care sunt conditiile de eligibilitate

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 15:19
1510 citiri
A doua strigare pentru depunerea proiectelor la MDRT. Vezi care sunt conditiile de eligibilitate

Cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte in cadrul Programului Operational Comun Romania - Ucraina - Republica Moldova 2007 - 2013 a fost lansat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania, in calitate de Autoritate Comuna de Management a Programul Operational Comun Romania - Ucraina - Republica Moldova 2007-2013, solicita propuneri de proiecte pentru prioritatea 1 - Catre o economie mai competitiva a zonei de frontiera, prioritatea 2 - Mediul si pregatirea pentru situatii de urgenta si prioritatea 3 - Promovarea activitatilor people-to-people", se arata in comunicatul MDRT.

Termenul limita de depunere a proiectelor este 30 ianuarie 2012. Sesiunile de informare pentru aceasta licitatie de propuneri de proiecte vor avea loc incepand cu data de 28 noiembrie 2011, in cele trei state participante in program.

Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 are alocat, de catre Uniunea Europeana, prin Instrumentul European de Vecinatate si Parteneriat, un buget de 127 milioane euro.

"Scopul programului este ca, in contextul unor granite sigure, sa stimuleze potentialul de dezvoltare al zonei de frontiera, prin favorizarea contactelor intre partenerii de pe ambele parti ale granitelor, pentru imbunatatirea situatiei economico-sociale si a mediului inconjurator", se mai spune in comunicat.

Aria eligibila a programului este, in Romania, judetele Botosani, Galati, Iasi, Suceava, Tulcea si Vaslui, in Ucraina, oblasturile Odessa si Chernivetska, iar in Republica Moldova intreg teritoriul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#proiect operational romania ucraina republica moldova, #depunere proiecte europene, #proiectele programe operationale, #fonduri ue , #Afaceri in Romania