Workspace Studio, afaceri de 5,3 milioane euro in 2018, crestere 30%

Joi, 31 Ianuarie 2019, ora 12:18
1353 citiri
Workspace Studio, afaceri de 5,3 milioane euro in 2018, crestere 30%

Workspace Studio, companie specializata in solutii de fitout si mobilier de birou orientat catre design ergonomic human-centric si partener unic acreditat al Herman Miller in Romania, a realizat in 2018 proiecte de amenajari de birou in valoare de 5,3 milioane euro, in crestere cu 30% fata de anul anterior.

Factorii care au contribuit la cresterea peste asteptari inregistrata in 2018 de Workspace Studio au fost interesul ridicat fata de scaunele Herman Miller, cresterea cererii de lucrari de constructii si amenajari interioare, alaturi de nevoia de eficientizare a spatiului si orientarea angajatorilor catre amenajari menite sa ii diferentieze pe piata muncii prin design si ergonomie.

"Proiectele care presupun cele mai mari provocari sunt proiectele integrate de amenajari, care genereaza aproximativ 65% din afacerile Workspace Studio. In cadrul lor, lucrarile de fitout, instalatii, decoratiuni si mobilare trebuie executate extrem de rapid si performant. Mentinerea nivelului calitatii si al customer service-ului in astfel de proiecte este cea mai mare realizare in anul care a trecut", spune Horatiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Peste 80% dintre proiectele din 2018 au fost realizate pentru clienti din sectoarele IT si industrial, care pun accent pe ergonomie si sustenabilitatea mobilierului. Cel mai mare proiect al Workspace Studio in 2018 a fost in valoare de 850.000 euro.

"Piata amenajarilor de birou premium in Romania este in crestere, iar interesul fata de solutiile ergonomice si birouri cu design human-centric se dezvolta in majoritatea domeniilor, dar mai ales in zona Serviciilor. Asa cum remarcam, IT-ul a dat tonul pentru o evolutie a birourilor si reprezinta in continuare segmentul cel mai important pentru business-ul nostru. Celelalte domenii urmeaza aceasta tendinta si se orienteaza tot mai mult catre spatii de lucru care sprijina productivitatea, creativitatea si inovatia. Un semnal in acest sens este si interesul in crestere fata de solutiile acustice si mobilier pentru lounge, remarcat anul trecut", a declarat Alexandru Horatiu Didea, Managing Partner al Workspace Studio.

Investitia medie intr-un post de lucru amenajat de Workspace Studio in 2018 a fost de 1000 euro/angajat, incluzand scaunul, biroul si cota din spatii comune precum salile de sedinte, zonele de cooperare, conectare sau relaxare. Cele mai scumpe posturi de lucru vandute anul trecut au costat 8000 euro per angajat.

"In comparatie cu alte tari, piata din Romania are caracteristici paradoxale. De exemplu, bugetul de amenajare in Romania este cu 30-50% mai mic decat in alte tari, chiar si cand vorbim despre aceeasi companie multinationala. In acelasi timp insa, viteza de livrare care se cere in Romania este aproape dubla fata de tari precum SUA sau Franta", spune Horatiu Alexandru Didea.

Scaunele Herman Miller - motorul cresterii

In 2018, Workspace Studio a devenit Authorized Accredited Partner al producatorului international de mobila de birou Herman Miller, cea mai inalta distinctie acordata unui partener, dupa ce din 2016 a fost unic Dealer Partner Herman Miller in Romania.

Vanzarile de scaune ergonomice Herman Miller genereaza 30% din afacerile Workspace Studio. Scaunele Herman Miller sunt recunoscute in lume pentru calitate, ergonomie si garantia de 12 ani si sunt apreciate pentru inovatiile tehnologice pe care le propun.

"Studiile desfasurate la nivel international arata ca 85% dintre angajati asociaza confortul la locul de munca cu calitatea si ergonomia scaunului si a biroului. Herman Miller dezvolta produse competitive de top, iar in Romania este cel mai vandut brand din portofoliul nostru. De la an la an, vedem mai multa deschidere in companiile din Romania, care isi aliniaza tot mai mult standardele la international si se orienteaza catre calitate si sustenabilitate. Se uita la eficienta in ansamblu si pe termen lung a investitiei si nu iau decizia de achizitie doar in functie de cel mai mic cost", a adaugat reprezentantul Workspace Studio.

In 2018, Workspace Studio a vandut peste 3600 de scaune Herman Miller in Romania, cele mai populare modele fiind Sayl, Aeron si Mirra.

Pentru acest an, Workspace Studio prognozeaza o crestere de 10% fata de 2018 si o cifra de afaceri de aproape 6 milioane de euro, in care ponderea Herman Miller va ramane in jurul a 30%.

Despre Workspace Studio

Workspace Studio este integrator de solutii de fitout si distribuitor de mobilier de birou de inalta calitate si ergonomie si unic Authorized Accredited Partner al Herman Miller in Romania.

Solutiile propuse de Workspaces sunt personalizate si integrate, la cheie, cu accent pe ergonomie, sustenabilitate din punct de vedere financiar si design centrat pe oameni si activitatile si interactiunile acestora.

Fiind unul dintre putinii jucatori din piata orientat catre design human-centric, Workspace Studio este Authorized Accredited Partner al Herman Miller in Romania.

Herman Miller, cel mai prestigios producator mondial de mobilier de birou, creeaza solutii inovatoare pentru a ajuta oamenii sa realizeze lucruri extraordinare in munca lor.

Conceptele Herman Miller si designerii care muncesc impreuna cu Herman Miller rezolva probleme reale pentru oameni si organizatii din intreaga lume. Aceasta abordare a designului face ca Herman Miller sa fie recunoscut ca lider al inovatiei globale in mobilier de birou, accesorii si servicii ergonomice strategice.

Produse Herman Miller se afla expuse in colectiile permanente ale marilor muzee din lume.

Cum a scăpat China de cel mai mare colaps tehnologic global, provocat de CrowdStrike
Cum a scăpat China de cel mai mare colaps tehnologic global, provocat de CrowdStrike
În timp ce cea mai mare parte a lumii se confrunta vineri, 19 iulie, cu „ecranul albastru al morții”, o țară care a reușit să scape aproape nevătămată a fost China. Motivul este de...
One UI 7: Samsung se pregătește pentru schimbări majore de interfață inspirate de competiție. Ce vrea să împrumute de la Apple
One UI 7: Samsung se pregătește pentru schimbări majore de interfață inspirate de competiție. Ce vrea să împrumute de la Apple
Samsung se pregătește să lanseze One UI 7 cu multe îmbunătățiri și funcții complet noi, iar cele mai mari schimbări ar putea fi în ceea ce privește interfața. Strategia companiei pare...
#Workspace Studio , #Afaceri de succes

Curs valutar

1 EUR = 4.9709 RON

0.0017

1 USD = 4.5670 RON

0.0202
  1. Covrigii, o afacere de miliarde. Cele patru rețele de magazine care își împart piața din România
  2. Greșeala pe care o facem cu toții dimineața înainte de a urca în mașină. Cum putem evita defecțiunile motorului
  3. Cele 6 recomandări esențiale pentru șoferii care circulă pe caniculă. Care este presiunea ideală pentru anvelope vara
  4. Buget de peste 440 de milioane de euro pentru programul Start-Up Nation, în 2024: ”România va avea cea mai mare creștere economică din UE”
  5. Bitcoin în creștere bruscă după atacul asupra lui Trump. Candidatul la Casa Albă s-a declarat un mare susținător al criptomonedei
  6. Banca Transilvania, undă verde să preia un competitor important de pe piața românească. Ce cotă de piață va cumula grupul față de ceilalți jucători români
  7. De ce scade producția mondială de bere. „Efectele războiului”
  8. Drumul Daciei în Europa. Parcursul fulminant al mașinii românești în clasamentele vânzărilor. Cum stă în fața competitorilor
  9. Un australian pretinde că este inventatorul Bitcoin. Procurorii au demarat o anchetă pentru mărturie mincinoasă
  10. Cât costă să-ți faci propria piscină, în 2024. Companiile de profil sunt suprasolicitate