Se imbraca in iepuras si obtin mii de euro in perioada pascala

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 07:06
4991 citiri
Se imbraca in iepuras si obtin mii de euro in perioada pascala
Inchirierea actorilor costumati in iepurasi de Pasti, o idee de afacere profitabila

Sarbatorile de Paste se numara printre cele mai profitabile perioade din an pentru cei care organizeaza petreceri tematice pentru micuti. Prichindeii devin, astfel, o parte vitala dintr-o afacere mica dar cu potential urias de crestere.

Conceptul este simplu, dar de impact si atrage un numar din ce in ce mai multi adepti, in special in perioada sarbatorilor pascale, cel de-al doilea cel mai profitabil moment din an, dupa Craciun.

Meniurile pentru micuti, decorate festiv

Petrecerile pentru micuti au denumiri vesele, pe placul lor, dar care diferentiaza si planul tarifar. De asemenea, exista mai multe categorii de pachete, in functie de bugetul parintilor. Cele mai ieftine incep de la 40 de lei si pot ajunge la 40 de euro pentru un singur invitat, in cazul petrecerilor organizate in restaurante premium, frecventate in special de oamenii de afaceri.

Pretul unui meniu incepe de la 40 de lei

In general, o firma poate primi pana la 50 de comenzi in perioada Pastelui, ceea ce inseamna vanzari de cel putin cateva sute de euro zilnic. Sorin Badescu, director de vanzari la cloudparty.ro, spune ca numarul comenzilor creste cu 10% in timpul sarbatorilor pascale.

"Cel mai mult in aceata perioada se cauta Iepurasi si Zanele fluturas, iar bugetul mediu pe care il aloca parintii este de 300 de lei, pentru animatie si de 500 de lei pentru un decor specific", mai spune Badescu.

Pentru cele trei zile de Paste, profitul unei firme care se ocupa de organizarea evenimentelor pentru micuti se poate rotunji si la cateva mii de euro, daca numarul de invitati trece de 50, iar parintii cumpara un pachet complet.

Acesta presupune si meniul pentru adulti, numere de iluzionism cu magicieni si jocuri la care participa actori imbracati precum cele mai iubite personaje din desene animate.

Timtarabum, spre exemplu, este una dintre firmele ai carei angajati ii distreaza pe micuti de Paste, cu jocuri si activitati potrivite lor, fiind impartite in functie de varsta micutilor. Inchirierea unui actor costumat in Iepuras de Paste incepe de la 100 de lei, pentru o ora.

Tot pentru inchirierea unui actor care sa se joace impreuna cu micutii costumat in Iepuras de Paste, parintii vor plati de la 150 de lei pe ora la Cloudparty.ro. Firma ofera posibilitatea inchirierii a doi animatori costumati ca un Iepuras sau imbracati ca eroii din filme, de la Batman si Jack Sparraw pana la Harry Potter.

Pe langa inchirierea unui animator, cei de la fun4kids organizeaza si petreceri tematice din Paste, care au o durata de aproximativ 40 de minute, la tariful de 400 de lei.

Preturi considerabil mai mari sunt la restaurantele premium, cum ar fi Phill, din Pipera. Aici, tariful pentru petrecerile tematice incep de la 1200 de lei, pentru doua ore. In tarif nu sunt incluse mesele adultilor. De asemenea, pachetele concepute pentru copii cu varsta intre 7 si 12 ani incep de la 70 de lei si ajung pana la 100 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#inchiriere iepuras Paste, #petrecere tematica Paste, #petrecere paste tarif, #jocuri copii Paste , #Afaceri de succes