Master Service in reparatii masini de spalat

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 10:47
2877 citiri
Master Service in reparatii masini de spalat

Masina de spalat nu mai este un obiect de lux in casa fiecaruia, ci un obiect indispensabil pentru orice gospodina moderna. Toata lumea prefera sa isi spele hainele rapid si simplu fara sa depuna efort.

Cu ajutorul masinii de spalat iti speli hainele si incaltamintea in 30-50 de minute doar apasand pe butonul de pornire.

Pentru multi este o tragedie atunci cand masina de spalat se strica. Cand te obisnuiesti doar sa "arunci" rufele in masina de spalat si sa apesi pe un buton, e foarte greu sa revii la spalatul de mana.

Pentru reparatii masini de spalat exista acum si un service special care ofera cele mai bune servicii de reparatii. Master Service este firma ideala la care poti apela atunci cand masina de spalat nu mai functioneaza corect sau este stricata.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, cei de la Master Service ofera servicii pentru reparatii masini de spalat la cele mai inalte standarde. Este o echipa formata din profesionisti care stiu cum sa rezolve orice problema rapid.

Cat dureaza o interventie Master Service?

De cele mai multe ori interventiile celor de la Master Service au loc chiar la domiciliul clientului. In functie de reparatiile necesare, se decide daca este nevoie de service sau reparatia va avea loc imediat.

Mesterii de la acest service masini de spalat iau de fiecare data cea mai buna decizie si incearca sa repare masina de spalat cat mai rapid pentru a-si face fericiti clientii.

Pentru reparatiile care dureaza mai multa vreme si pentru care este nevoie de piese noi, Master Service asigura transportul gratuit pana la service. In cazul celorlalte probleme care se rezolva pe loc, nu mai este nevoie de transport pana la acest service masini de spalat.

E bine sa apelezi la serviciile celor mai buni din domeniu deoarece constantarea defectiunilor se face gratuit, iar de cele mai multe ori interventia are loc in maxim 1-3 ore in Bucuresti si judetul Ilfov.

Rata de reusita in aceste cazuri este de 90%. De foarte multe ori masinile de spalat, pe care proprietarii se gandeau sa le arunce, au fost reparate si functioneaza si in prezent fara sa mai faca probleme. Master Service ofera clientilor garantie de pana la 48 de luni.

Service-ul este ultra-modern si gata sa primeasca o multime de masini de spalat pentru reparatii. In service sunt disponibile foarte multe piese care se folosesc atunci cand vechile piese din masina de spalat nu mai pot fi reconditionate sau reparate.

Master Service reuseste sa readuca la viata peste 3.000 de masini de spalat in fiecare an.

Cand masina de spalat te lasa la greu, nu o arunca, incearca sa o repari apeland la profesionisti. Poti intra pe http://www.masterservice.ro/ oricand ai nevoie de cele mai bune servicii pentru reparatii masini de spalat. Este o echipa tanara, dinamica care ofera incredere si profesionalism clientilor de fiecare data.

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
#service masini spalat, #reparatii masina spalat , #Afaceri de succes