Leonard Doroftei pregateste un lant national de pub-uri sportive

Luni, 11 Martie 2013, ora 16:05
3810 citiri
Leonard Doroftei pregateste un lant national de pub-uri sportive
Leonard Doroftei se gandeste la un lant national de puburi sportive. Sursa foto: mergilasigur.ro

Leonard Doroftei se gandeste sa deschida, la nivel national, un lant de pub-uri, care sa respecte conceptul localului din Ploiesti, deschis in 2006, in urma unei investitii de 170.000 de euro.

Primul pas a fost deja facut, dupa ce fostul pugilist a extins Doroftei Pub, din Ploiesti, pana la o capacitate de 350 de persoane. "Vreau sa deschid un lant de pub-uri, dar mai tarziu, dupa ce mai invat afacerea si voi fi mai bazat pe mine", spune Doroftei, pentru Business24.

Sursa foto: Doroftei Pub

Acesta adauga ca afacerea continua sa mearga bine, chiar si pe timp de criza, desi recunoaste ca ar fi loc si imbunatatiri. Mosul glumeste si spune ca toti cei care vor sa se imbogateasca rapid ar trebui sa joace la loto. Cat despre business-ul din Ploiesti, Doroftei spune ca este "investitie minima cu profit maxim".

Sursa foto: Doroftei Pub

In momentul in care se va extinde la nivel national, campionul spune ca va pastra acelasi design ca la Doroftei Pub, adica un pub sportiv de box, unde clientii sunt intampinati chiar de sportiv si se relaxeaza urmarind un meci de fotbal sau de box.

Doroftei este constient de importanta brandului sau personal dar foloseste capitalul de imagine pentru a promova si alti sportivi.

"Avem ce promova si avem ce povesti, pentru ca boxul nu a inceput si s-a terminat la mine. Ii promovam pe sportivi cu ajutorul pozelor, prin intermediul concertelor si al spectacolelor", explica sportivul.

La Doroftei Pub nu exista taxa de intrare sau consumatie minima, iar clientii se reintorc de fiecare data, atrasi de atmosfera calda si prietenoasa. "Meciuri tari, ecrane mari, bautura buna si mancare pe masura" sunt ingredientele cheie cu care pub-ul din Ploiesti ii cucereste pe clienti.

Un alt sportiv celebru a "imbratisat" conceptul de sport lounge. Gheorghe Hagi a anuntat ca vrea sa construiasca un lant de puburi in toata tara, pana in 2014 si s-a asociat cu alti patru oameni de afaceri in proiectul "H10 Sport Lounge".

Sursa foto: Liderul de opinie

Primul pub sportiv a fost deschis la Constanta, in urma unei investitii de 400.000 de euro. La fel ca si Doroftei, Hagi a optat pentru un decor axat pe obiecte si fotografii din cariera sa. In Constanta, orasul sau natal, fotbalistul mai are Hotelul Iaki si Academia de Fotbal.

Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
Cadourile pentru colegii de birou - sfaturi pentru a alege darul perfect
De fiecare dată când se apropie aniversarea unui coleg de birou, apare și întrebarea: “Ce să-i luăm?”, pentru care mulți vin cu idei, însă prea puține par unele cu care poți merge la...
#Doroftei Pub Ploiesti, #Leonard Doroftei lant pub sportiv, #Hagi sport lounge , #Afaceri de succes