Corturi pentru evenimente corporate

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 14:48
2283 citiri
Corturi pentru evenimente corporate

Flexibilitatea de a construi si personaliza un spatiu destinat organizarii unui eveniment, prin inchirierea unui cort, a determinat toti mai multe personane din mediul de afaceri sa apeleze la acesta varianta pentru realizarea diferitelor proiecte din cadrul companiilor.

Astfel, observam tot mai des organizarea de evenimente la cort, fie ca vorbim de lansari de produse - masini, utilaje, publicatii etc. sau de workshopuri, standuri de prezentare, showroomuri ori zone de lucru temporare.

Primul motiv pentru care firmele aleg inchirieri corturi pentru activitatile pe care le desfasoara este cel de mai sus: flexibilitatea acestor structuri. Fiecare proiect necesita un anume spatiu de desfasurare, o anume infatisare ce trebuie sa accentueze tema sau subiectul evenimentului iar pentru a putea realiza cat mai bine aceste caracteristici e nevoie de un cort de evenimente usor de montat, de personalizat si modular ca suprafata, in functie de nevoi.

Domeniul auto este cel care a imbratisat cu multi ani in urma aceasta varianta de organizare de evenimente la cort, intelegand ca o expunere avantajoasa, de calitate si direct in fata clientilor, nu se poate realiza la showroom-urile proprii ci in zonele centrale ale oraselor, in zonele pietonale si de promenada, acolo unde sunt in vazul tuturor potentialilor clienti.

Sigur ca o simpla expunere de automobile in aer liber nu ar atrage prea mult, iar daca ne mai gandim si la o vreme nefavorabila... Drept urmare solutia gasita a fost inchirierea de corturi pentru evenimente in care puteau expune cat mai atragator automobilele, oferind confort, zona de discutie, zone de prezentare marcate cu iluminat specific si mai ales, asigurand o experienta deplina unui potential client, fara graba determinata de o eventuala ploaie sau vreme rece.

Al doilea motiv pentru care corturile pentru evenimente sunt o solutie potrivita pentru diferite proiecte corporate, este acela ca spatiul se poate personaliza extrem de usor si rapid. Festivalurile berii, prezentarile de produse traditionale sau cu un anume specific, expozitiile de utilaje si tehnologii agricole ale unor importanti furnizori din piata, toate se realizeaza prin inchirieri de corturi.

Personalizarea pentru temele respective se face foarte usor, chiar daca vorbim de aducerea de utilaje mari, sau de mobilier si decor specific, deoarece corturile permit acces usor din toate laturile structurii, ba chiar se pot monta de la inceput peste asemenea echipamente sau zone de lucru/prezentare. Aceste activitati nu se pot realiza in nicio cladire sau constructie in care sa aiba acces si publicul fara restrictii ori proceduri speciale.

Al treilea motiv, si poate cel mai important, este mobilitatea corturilor de inchiriat. Unele proiecte dureaza o zi sau doua, altele se intind pe cateva luni. Poti inchiria cort pentru eveniment exact atat timp cat iti este necesar si cel mai important: il poti amplasa oriunde doresti, simplu si rapid.

Nu este nevoie sa cauti cladiri, hale sau alte constructii care de cele mai multe ori sunt la marginea orasului sau chiar in afara lui. Cu un astfel de cort poti realiza showroom-ul tau temporar oriunde iti doresti, venind tu in fata clientilor, fara a te chinui sa ii aduci pe ei in zone departate ale orasului.

Campaniile nationale de promovare pentru diferite produse, de exemplu, se realizeaza mult mai usor prin inchirierea de cort si amplasarea lui in zonele cele mai circulate din cadrul oraselor.

Nu isi mai bate nimeni capul cu gasirea de spatii comerciale pe plan local, ci se poate discuta inainte cu toate primariile pentru punerea la dispozitie a unei anume suprafete in zonele cele mai frecventate de localnici.

In egala masura, prin inchirierea de corturi de evenimente, se rezolva si cea mai importanta cerinta a unui organizator de astfel de proiecte corporate: dotarea tehnica a spatiului, adica nu vor mai exista emotii in legatura cu reteaua electrica a unei cladiri transformate in zona de prezentare, sau ca nu exista suficiente corpuri de iluminat si mai ales ca nu arata si nu sunt ca in tema evenimentului, ori ca accesul pe inaltime ori gabarit al automobilelor este restrictionat, iar exemplele pot continua.

In varianta de inchirieri corturi, firmele de profil care au un portofoliu bogat pe acest segment de evenimente corporate (lucru ce trebuie vazut inainte) vor putea oferi spre inchiriere, pe langa corturile de evenimente, si alte echipamente specifice si imperios necesare: generatoare de curent monofazic/trifazic, proiectoare LED unidirectionale sau arhitecturale, mobilier de conferinte ori pentru zonele de servit masa, echipament de sonorizare specific (pupitru de speech, microfoane mobile etc.), echipamente de prezentare video (video-proiectoare, monitoare etc.), suport logistic pentru personalizarea cortului (drapeje interioare personalizate, zone de acces sau delimitatoare de zone, echipamente de amplasare a bannerelor sau altor materiale de promovare etc.).

Cu alte cuvinte, in momentul in care se alege varianta de inchirieri corturi, furnizorul acestora devine un ajutor/partener important in organizarea proiectului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
#inchirieri corturi corporate , #Afaceri de succes