Cautis da forma confectiilor metalice dorite de client

Joi, 10 Noiembrie 2016, ora 10:16
1565 citiri
Cautis da forma confectiilor metalice dorite de client

Cautis este o companie ce fabrica si furnizeaza confectii metalice rezistente potrivite cu cerintele exacte ale pietei sale. Dar in nici un caz nu se poate spune despre aceasta firma ca ar ramane in urma din vreun punct de vedere.

Produse si servicii, care se modeleaza perfect dupa fiecare cerinta

Cautis cauta ca mereu sa se diferentieze dintre competitori si sa fie permanent pe placul clientilor, avansand prin tehnologia folosita, materialele puternice prelucrate, dar si prin pachetul de produse si servicii, care se modeleaza perfect dupa fiecare cerinta in parte.

Asa se face ca aceasta companie care a fost lansata in anul 1993, ce are asadar o experienta bogata pe piata din domeniu, ofera o gama dintre cele mai diversificate de produse: confectii metalice, componente metalice pentru instalatii industriale, agregate frigorifice, dar si echipamente necesare fermelor piscicole.

Aparte de produsele fabricate si furnizate in intreaga tara, sau de modele de mobilier inox dintre cele mai necesare, Cautis are in gama sa de servicii si urmatoarele activitati apreciate de clientii din toata Romania: carosari auto, prelucrare prin aschiere, vopsitorie sau prelucrare/debitare cu jet de apa.

10% reducere in perioada 1 noiembrie - 11 noiembrie 2016

O super oferta este chiar inaintata pe site-ul cautis.ro in momentul de fata. Doar in perioada 1 noiembrie - 11 noiembrie 2016, oricine face o comanda pe site primeste o reducere de 10% la orice produs. Oricine poate profita de acest lucru, mai ales daca ceea ce il intereseaza se afla in magazinul online Cautis.ro.

Deviza companiei fabricante si furnizoare de confectii metalice din Romania poate fi definita prin oferta speciala si mult mai extinsa de servicii si produse din acest segment de piata.

Firma Cautis nu doreste doar sa isi incante clientii cu aceleasi lucruri care se afla si in pachetele oferite de competitori. Mai mult decat atat, exceleaza prin abundenta de servicii suplimentare pe care le propune celor interesati in momentul colaborarii.

Asadar, compania Cautis este o dovada a eticii, a profesionalismului si a abordarii celor mai noi tehnologii de lucru pe o piata aparent nisata.

Ceea ce diferentiaza aceasta firma fata de altele este reprezentat de serviciile care sunt in plus fata de fabricarea si comercializarea de confectii metalice de cea mai buna calitate: caroserii auto, agregate frigorifice, servicii de vopsire electrostatica, dar si constructii civile sau industriale si masinarii OMAX de taiere cu jet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#confectii metalice, #prelucrare aschiere, #mobilier inox , #Afaceri de succes