BIZZ2CHINA sau importuri din China fara niciun risc

Luni, 26 Martie 2018, ora 22:57
3427 citiri
BIZZ2CHINA sau importuri din China fara niciun risc

Tot mai multi au in plan demararea unei afaceri care are la baza importurile din China, ceea ce nu este decat bine gandit. Cu toate acestea, este necesara cantarirea atenta a tuturor aspectelor pe care toata aceasta ecuatie le implica.

Exista intr-adevar oportunitati numeroase, insa acestea sunt de multe ori contrabalansate de diverse neajunsuri, dar si de riscuri nebanuite.

Cei care nu detin prea multe cunostinte referitoare la acest capitol ar putea avea parte de surprize mari daca procedeaza orbeste - se impune o documentare clara legata de demersurile de urmat si indeplinit pentru succesul importurilor.

BiZZ2CHINA este o societate cu experienta in domeniul importurilor care iese in intampinarea tuturor celor interesati de dezvoltarea unei astfel de afaceri cu solutii la indemana, sfaturi si servicii diversificate.

O astfel de colaborare este ideala pentru cei care doresc sa evite riscurile de care vin insotite importurile, indiferent de volumul lor.

Care sunt riscurile la care se supun cei ce realizeaza importuri fara a avea o baza solida de cunostinte si experienta?

O problema destul de frecventa intalnita in randul celor care se axeaza pe importuri din China este cea referitoare la colaborarea cu furnizori neseriosi.

Potrivit expertilor Bizz2China, primul pas catre succes din acest punct de vedere este de a-i identifica pe cei mai potriviti dintre acestia.

In general, cei care iau decizii fara a fi informati se lovesc de tot felul de probleme asociate indeosebi cu furnizorii. Spre exemplu, sansele de a nu primi marfa in termenul stabilit sunt destul de crescute.

De asemenea, o colaborare care nu se bazeaza pe incredere si sinceritate implica nemultumiri ulterioare legate de calitatea produselor comandate.

Sunt aspecte de evitat, iar o colaborare cu Bizz2China vine ca o solutie in acest sens. Specialistii detin un birou si in China, astfel ca fiecare situatie prin care trec clientii sa gaseasca solutionare rapida.

O alta neregula scoasa din calcul prin colaborarea cu o echipa experta este calitatea indoielnica a marfii. Nu este in totalitate nefondata afirmatia conform careia unele marfuri provenite din importuri din China prezinta o calitate ce lasa de dorit.

Desigur ca toate lucrurile lumesti sunt supuse imperfectiunii, insa exista o limita in toate. Se poate intampla ca in fabrici sa se produca erori. Unii dintre producatori insa incearca sa le acopere, introducandu-le prin marfurile reusite.

Iata astfel acestia alcatuiesc categoria celor care nu respecta in totalitate standardele de calitate, dar si care nu sunt de incredere.

Care este misiunea echipei despre care se gasesc date complete pe bizz2china.ro? Ei bine, acestora le revine responsabilitatea de a identifica cel mai potrivit furnizor, odata ce incep colaborarea cu un client.

Spre exemplu, ei se vor asigura de faptul ca inainte de a comanda un lot de produse, cei cu care colaboreaza beneficiaza de mostre, in ideea de a verifica nivelul calitativ al marfii.

De altfel si negocierile paguboase, respectiv esuate ies din calcul cand se are in vedere o colaborare de acest tip. Etapa ce vizeaza negocierea este dintre cele mai importante in tot acest proces.

In general, necunoscatorii se lovesc de bariere de ordin lingvistic sau cultural. Asta conduce automat catre negocieri esuate, respectiv colaborari mai putin avantajoase ce vizeaza importurile din China.

Cand astfel de detalii sunt lasate in seama celor de la BIZZ2CHINA, exista asigurarea ca raportul pret - calitate obtinut este cel mai avantajos, iar asta se datoreaza faptului ca se desfasoara totul prin negociere directa cu reprezentantii furnizorilor chinezi.

Acestea sunt numai cateva dintre riscurile la care se supun cei care doresc sa realizeze importuri din China, dar care nu au suficiente cunostinte pentru a finaliza cu succes operatiunile.

Exista si altele care pot interveni in astfel de colaborari insuficient gandite si organizate. Incepand de la furnizorii neseriosi si pana la calitatea indoielnica a marfii, negocierile defavorabile - totul este scos din calcul cu ajutorul potrivit.

BIZZ2CHINA - cheia catre importuri din China lipsite de probleme

Inainte de toate, aceasta echipa de experti reprezinta solutia pentru a pune pe picioare o afacere ce are la baza importurile. Barierele pe care le pot intampina utilizatorii in general sunt in numar mare si necunoscute.

Ce ii recomanda pe acesti experti? Experienta pe care au acumulat-o de-a lungul anilor este cea care are ca rezultate colaborari de durata, negociere profesionale, dar mai ales incredere deplina intre parti.

Portofoliul solid contribuie de asemenea la imaginea pe care si-a format-o, fiind totodata si cartea de vizita a societatii.

Faptul ca ofera garantie pentru contractele de import din China, care de altfel se realizeaza in cele mai bune conditii, vine ca o completare la celelalte avantaje.

Cei interesati de astfel de servicii, lipsite de riscuri de orice fel, gasesc pe bizz2china.ro detalii complete si informatii specializate.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#consultanta afaceri China, #importuri china , #Afaceri de succes