Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

150 de Manageri, programatori, specialisti HR si marketing din peste 20 de companii de IT din Romania participa la Regatta IT 2018

150 de Manageri, programatori, specialisti HR si marketing din peste 20 de companii de IT din Romania participa la Regatta IT 2018


Aflata la cea de-a treia editie, competitia de sailing dedicata iubitorilor de tehnologie a devenit un frumos obicei de vara destinat reintalnirii la malul Marii Negre. Manageri, developeri, specialisti HR sau marketing din companii IT au acceptat provocarea Softlead de a participa in week-end-ul 18-19 august 2018 la Regatta IT, ce va avea loc in Marina Life Harbour Limanu.

Peste 150 de participanti din peste 20 de companii (din Bucuresti, Cluj, Iasi, Pitesti) vor fi prezenti anul acesta la Regatta IT, evenimentul care promite reactivarea spiritului de competitie, alaturat adrenalinei si socializarii cu oameni din domeniu. Acestea sunt si cateva dintre cele mai importante motive pentru care companiile aleg sa revina la Regatta IT.

"De ce o companie IT organizeaza un astfel de eveniment, ne intreaba toata lumea. Pentru ca una dintre valorile Softlead este aceea de a inova, prin modelul de business care este singular pe piata din Romania, cat si prin acest eveniment, organizat pentru a cunoaste comunitatea IT din Romania intr-un decor prietenos si relaxat", Alexandra Roata, Managing Partner @Softlead.

Iata cum a fost anul trecut:


https://bit.ly/2KROmaF

Regatta IT - cel mai dorit beneficiu oferit angajatilor

Cele mai multe dintre echipajele care aleg sa revina la competitia de sailing Regatta IT au ales ca de-a lungul timpului sa promoveze brandul propriu de angajator prin posibilitatea participarii la eveniment si prin capacitatea de a consolida echipa printr-un eveniment atipic, relaxant si care sparge tiparele in ceea ce priveste modul de petrecere a timpului liber intre colegi, dar departe de birou.


Companii inscrise: Roweb, Zitec, eSolutions, Ness Digital Engineering, AquaSoft, Netopia Payments Executor IT, PowerNet Consulting, Forcepoint, Stockberry, Dalex Consult, Softlead precum si reprezentanti ai altor 9 companii.

Parteneri & prieteni ai evenimentului: Answear, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, BookLover Society, SetSail NauticSchool, LifeHarbour Limanu, Zitec.

Parteneri media: Digi24, Agora, PRwave, Business24, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, Radar de media, Romania pozitiva, TechBox, Ziare.com, GoodNews, Portal Management, Transilvania Business.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1395 ori
Citeste mai multe despreRegatta IT 2018