Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pandemia s-a terminat, dar serviciile de food delivery au rămas

Pandemia s-a terminat, dar serviciile de food delivery au rămas


În timpul pandemiei, multe dintre activitățile românilor au fost restricționate, printre care și posibilitatea de a merge în oraș și de a servi felurile preferate de mâncare în compania celor dragi. Tot mai mulți deținători de restaurante și fast-food care puneau la dispoziția clienților mâncare cu servire exclusiv în localul lor au fost nevoiți să-și regândească profilul de activitate și să-și implementeze un serviciu de livrare gastro la domiciliu.

Cei care au făcut asta au reușit să-și acopere o mare parte din nevoi și să mențină firma activă. Ceilalți s-au confruntat cu numeroase dificultăți, mulți fiind nevoiți să-și închidă afacerea chiar și după zeci de ani de activitate. Prin urmare, serviciul de livrare mâncare la domiciliu a devenit tot mai popular și cu o cerere înfloritoare în rândul celor care pregătesc diferite preparate.

Chiar și după pandemie, serviciile de food delivery sunt tot mai frecvent solicitate

Oamenii au descoperit în pandemie cât de simplu e să se bucure de felurile lor preferate de mâncare de la restaurantele mult iubite, așa că au făcut o tradiție din comandarea mâncării la domiciliu sau la birou. Aceasta este acum și o practică în folosul restaurantelor care-și pot crește cifra de afaceri, dar și pentru livratorii care pot transforma această activitate într-o sursă de venit suplimentară, part-time sau full time.

Lieferchef.ch mentioneaza: "Mai mult, digitalizarea serviciilor de livrare a lărgit spectrul de activitate al companiilor care pot avea acum o prezență mai vastă în piață, un număr cât mai mare de clienți.

Dezvoltarea unui software pentru serviciile de livrare precum Lieferchef a venit și în sprijinul celor care nu știau cum să procedeze pentru a trece mai ușor peste consecințele negative ale pandemiei și a celor care și-au deschis o afacere ulterior perioadei critice Covid-19."

Cu ce vine nou Lieferchef - serviciu de livrare gastro?

Lieferchef și-a propus să ușureze demersurile în a deține un magazin online prin intermediul căruia patronii de restaurante sau cei care oferă servicii de livrare să se conecteze mai ușor și să beneficieze de toate uneltele necesare unei afaceri de succes.

Astfel, pentru a-și lansa un portofoliu disponibil online pe care să-l acceseze tot mai mulți potențiali clienți, toți cei care utilizează Lieferchef ar trebui să plătească o taxă lunară în detrimentul unor comisioane individuale cu firmele ce oferă un serviciu de livrare gastro sau cu curierii de acest fel. Apoi, deschiderea unui site este și ea costisitoare; necesită și cunoștințe tehnice atât pe partea de dezvoltare, cât și în ceea ce privește mentenanța, instalarea unor plugin-uri, costuri cu găzduirea etc.

Printre beneficiile oferite de software-ul Lieferchef se numără și faptul că patronii pot găsi soluții pentru promovare digitală, își pot implementa servicii sigure de plată conform legislației în vigoare, dar și să optimizeze portofoliul după nevoile moderne și cerințele pe care le au clienții.

Astfel, acest software le permite să se adreseze mai ușor publicului țintă și să se promoveze cu succes fără a face compromisuri sau investiții riscante care ar putea duce într-o direcție greșită. Prin urmare, deși există foarte multe firme de food delivery, un antreprenor poate să exceleze cu o astfel de afacere apelând la soluțiile ingenioase oferite de Lieferchef.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 941 ori