Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

IBM si Viveo ofera solutii pentru piata romaneasca a creditelor

IBM si Viveo ofera solutii pentru piata romaneasca a creditelor
Compania IBM Romania si grupul francez Viveo au organizat, ieri, un seminar cu privire la cresterea pietei creditelor. Solutia celor doua companii vizeaza potentarea activitatii de creditare prin instrumente performante de productie si gestiune.Reprezentantii Viveo au prezentat eFIBANK, un produs destinat societatilor financiare de toate marimile. Cu ajutorul noilor tehnologii pentru front, middle si back-office, acest instrument ofera toate procesele legate de creditare, intr-un mediu web, prin intermediul intranet sau extranet. eFIBANK favorizeaza dezvoltarea activitatii de creditare fie printr-o abordare "industriala", fie printr-una "personalizata" si are capacitatea de a trata volume importante de date, peste 1.200 de dosare pe zi.
La toate acestea IBM contribuie cu produse de administrare a aplicatiilor bancare, cu ajutorul tehnologiilor WebSphere. IBM WebSphere este lider pe piata de software de dezvoltare si integrare de aplicatii. Solutiile de acest tip ajuta clientii sa dezvolte mai rapid servicii noi, genereaza profit si un avantaj competitiv semnificativ.
Tot IBM ofera pietei bancare una dintre cele mai bune oferte din industria IT. Serverele IBM eServer i5 sunt primele sisteme echipate cu microprocesoare Power5 si cu IBM Virtualisation Engine incorporat. Realizarile tehnice ale acestor produse permit institutiilor bancare sa se concentreze asupra business-ului si nu asupra intretinerii si administrarii infrastructurii IT.
Prezent la intalnire, Varujan Vosganian, presedintele Comisiei Finante-Banci a Senatului, a subliniat ca economia romaneasca trece printr-o revolutie in planul viziunii economice, tinta fiind o viziune pe termen mediu si lung asupra proiectelor.
Apropiata implementare a Basel II, orientarea spre retail, depasirea orizonturilor imediate necesita o puternica infrastructura IT, a mai declarat Vosganian.
IBM este cea mai mare companie de tehnologia informatiei din lume si are peste 80 de ani de experienta in a oferi firmelor solutii inovatoare.Ionut Morariu

Curierul National

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 765 ori