Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HP Romania l-a numit pe Mihai Guran in functia de ESS Manager

HP Romania l-a numit pe Mihai Guran in functia de ESS Manager

Mihai Guran a fost numit incepand cu 17 mai ESS Manager in cadrul HP Romania, urmand sa coordoneze operatiunile diviziei locale de servere si echipamente de stocare a HP, informeaza NewsIn.

In ultimii cinci ani, Guran a fost implicat in activitatile locale ale Dell, ocupand, din februarie 2008, pozitia de Country Manager pentru operatiunile companiei in Romania si Bulgaria, dupa ce anterior a fost Sales/ Business Development Manager si Large Accounts Manager.

Intre 2001 si 2005, Guran a ocupat functia de Account Manager pentru echipa de Large Accounts din cadrul departamentului de vanzari al IBM Romania.


De asemenea, experienta sa anterioara include o perioada de patru ani petrecuta la ICL UK, o companie specializata in integrarea de sisteme, unde Guran a fost responsabil pentru administrarea relatiei comerciale cu sectorul public, si alti trei ani in cadrul companiei locale Romsys.


Mihai Guran a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si detine o diploma MBA de la Henley Business School din cadrul Universitatii din Reading, Marea Britanie.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2032 ori
Citeste mai multe despreguran hp manager mihai numire