HP Romania l-a numit pe Mihai Guran in functia de ESS Manager

Luni, 17 Mai 2010, ora 14:37
2249 citiri
HP Romania l-a numit pe Mihai Guran in functia de ESS Manager

Mihai Guran a fost numit incepand cu 17 mai ESS Manager in cadrul HP Romania, urmand sa coordoneze operatiunile diviziei locale de servere si echipamente de stocare a HP, informeaza NewsIn.

In ultimii cinci ani, Guran a fost implicat in activitatile locale ale Dell, ocupand, din februarie 2008, pozitia de Country Manager pentru operatiunile companiei in Romania si Bulgaria, dupa ce anterior a fost Sales/ Business Development Manager si Large Accounts Manager.

Intre 2001 si 2005, Guran a ocupat functia de Account Manager pentru echipa de Large Accounts din cadrul departamentului de vanzari al IBM Romania.

De asemenea, experienta sa anterioara include o perioada de patru ani petrecuta la ICL UK, o companie specializata in integrarea de sisteme, unde Guran a fost responsabil pentru administrarea relatiei comerciale cu sectorul public, si alti trei ani in cadrul companiei locale Romsys.

Mihai Guran a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si detine o diploma MBA de la Henley Business School din cadrul Universitatii din Reading, Marea Britanie.

#guran, #hp, #manager, #mihai, #numire , #stiri IBM