Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Afacerile Oracle in Europa, Orientul Mijlociu si Africa au ajuns la 6 mld. dolari

Afacerile Oracle in Europa, Orientul Mijlociu si Africa au ajuns la 6 mld. dolari

Corporatia Oracle a raportat saptamana aceasta o cifra de afaceri de sase miliarde dolari pentru anul fiscal incheiat la 31 mai 2007, pentru regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA ), cu 28% mai mare decat in anul anterior.Regiunea a avut o cerere crescuta din partea mai multor industrii, in special din sectorul financiar, sectorul public, comunicatii si retail, precum si din partea intreprinderilor mici si mijlocii.

Oracle si-a extins operatiunile in regiunea EMEA. Oracle a deschis, in anul fiscal 2007, noua sedii noi in Bucuresti, De Meern, Dubai, Istanbul, Lagos, Limonest, Moscova, Nairobi si Tirana. Oracle are 132 de birouri in 57 de tari din EMEA.

Oracle este liderul mondial in ceea ce priveste bazele de date, depasind rivalul IBM, ocupand locul doi pe plan mondial in ceea ce priveste aplicatiile de afaceri, dupa grupul SAP.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 980 ori