IBM cumpara un software pentru a dezvolta aplicatii mobile

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 21:24
1467 citiri
IBM cumpara un software pentru a dezvolta aplicatii mobile

IBM a anuntat, marti, ca va achizitiona Worklight, un software ce ii va permite companiei sa se dezvolte pe piata aplicatiilor tehnologice mobile.

Termenii tranzactiei, ce urmeaza sa fie finalizata in primul trimestru al acestui an, nu au fost dezvaluiti, scrie , scrie It News.

Compania israeliana Worklight are deja un parteneriat cu IBM, iar platforma Worklight pe care gigantul american doreste sa o cumpere este potrivita pentru dezvoltarea de aplicatii mobile, atat pentru consumatori cat si pentru intreprinderi.

Platforma Worklight include kituri de dezvoltare de software pentru iOS, Android, Blackberry si dispozitivele mobile Windows si permite migrarea aplicatiilor pe diverse platforme, fara a fi nevoie de coduri.

Tot marti, IBM a anuntat lansarea IBM Director Endpoint, o platforma de software pe care companiile o pot folosi pentru a securiza si a administra smartphone-urile, tabletele si laptopurile angajatilor.

Software-ul se bazeaza pe o tehnologie IBM, dezvoltata in urma achizitionarii BigFix in 2010.

Prin intermediul acestui software, clientii IBM vor putea elimina datele sensibile de pe dispozitivele furate sau pierdute, precum si pentru a determina daca un dispozitiv indeplineste normele de securitate.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#investitii IBM, #IBM software, #IBM achizitie software, #IBM aplicatii mobile , #Investitii