HONOR anunță disponibilitatea MagicOS 8.0 pentru Seria HONOR Magic V2. Cu ce îmbunătățiri vine

Marti, 28 Mai 2024, ora 00:32
173 citiri
HONOR anunță disponibilitatea MagicOS 8.0 pentru Seria HONOR Magic V2. Cu ce îmbunătățiri vine
FOTO: Honor

HONOR a anunțat lansarea MagicOS 8.0 pentru dispozitivele din seria HONOR Magic V2, inclusiv modelul Magic V2 RSR Porsche Design. Actualizarea, bazată pe Android 14, poate fi accesată din meniul „Setări” și introduce o interfață de utilizator bazată pe intenție (IUI) alimentată de inteligența artificială, aducând funcții avansate precum „Magic Portal”.

MagicOS 8.0, disponibil pe seria HONOR Magic V2, utilizează inteligența artificială pentru a înțelege mai bine intențiile utilizatorilor și a oferi o experiență mai intuitivă. Magic Portal permite utilizatorilor să gestioneze și să acceseze servicii între aplicații și dispozitive printr-o simplă glisare. Acesta suportă peste 100 de aplicații populare, incluzând LINE, WhatsApp, aplicațiile Google, Instagram, Facebook, YouTube și eBay.

Asistent personal avansat

Actualizarea aduce funcții avansate de asistent personal, cum ar fi analiza inteligentă a conținutului aplicațiilor și compunerea informațiilor esențiale într-o funcție numită „Ziua mea”. Utilizatorii pot crea comenzi rapide personalizate, gestiona și ajusta dimensiunile și pozițiile folderelor de pe ecran, și accesa rapid modurile camerei foto preferate.

Magic Capsule permite extinderea notificărilor pe ecranul exterior și interior pentru acces rapid la informații suplimentare, îmbunătățind astfel experiența utilizatorului. De asemenea, modul Ultra Power Saving introduce un comutator care reduce consumul de baterie, prelungind durata de viață a acesteia.

MagicOS 8.0 pune un accent deosebit pe confidențialitatea și securitatea datelor utilizatorilor. Noua funcție „Blur Private Info” permite redactarea informațiilor sensibile, cum ar fi numele, parolele și numerele de contact, pentru a preveni capturarea acestora în imagini.

...citeste mai departe despre "HONOR anunță disponibilitatea MagicOS 8.0 pentru Seria HONOR Magic V2. Cu ce îmbunătățiri vine" pe Ziare.com

#Honor, #smartphone, #sistem de operare , #Stiri Internet

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

-0.0001

1 USD = 4.6576 RON

0.0516
  1. Google Chrome primește o actualizare importantă. Ce pot face acum utilizatorii Android
  2. OPPO pregătește lansarea globală a modelului Find X8 Ultra. Cu ce specificații vine
  3. Românul care a digitalizat peste 3.000 de primării din țară și-a extins proiectul și în SUA
  4. Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
  5. AMD a lansat noua familie de procesoare Ryzen 9000 la Computex 2024
  6. Google, amendat cu 15 milioane de dolari. Motivul pentru care a fost sancționat gigantul american
  7. Apple dezvăluie iOS 18, în cadrul WWDC24: Mai multe posibilități de customizare pentru utilizatori și dezvoltatorii de aplicații VIDEO
  8. Cea mai buna alegere pentru a găsi cele mai bune soluții audio Bose