Honor prezintă inovații în inteligența artificială la VivaTech 2024. Ce pregătește gigantul tech

Sambata, 25 Mai 2024, ora 20:41
284 citiri
Honor prezintă inovații în inteligența artificială la VivaTech 2024. Ce pregătește gigantul tech
FOTO: GSMArena

Honor a debutat la VivaTech, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie și business din Europa, unde a prezentat abordarea sa asupra inteligenței artificiale la nivel de dispozitive.

Compania a dezvăluit strategia sa prin intermediul unei arhitecturi AI pe patru niveluri și a anunțat viitoarele experiențe Gen-AI dezvoltate în colaborare cu Google Cloud, care vor fi integrate pe noile smartphone-uri.

George Zhao, CEO-ul Honor, a subliniat importanța inteligenței artificiale în siguranța și personalizarea experienței utilizatorilor: „La Honor, credem că, prin combinarea capacităților de personalizare, intuitivitate și protecție a vieții private oferite de inteligența artificială integrată în dispozitive, toată lumea poate beneficia în siguranță de întregul potențial al AI. Suntem, de asemenea, încântați să colaborăm cu Google Cloud, valorificând expertiza noastră comună pentru a debloca potențialul acestei abordări hibride și a oferi utilizatorilor noștri experiențe AI și mai fluide.”

Arhitectura AI pe patru niveluri

Honor a detaliat arhitectura sa AI pe patru niveluri, care va fi integrată în MagicOS. Aceasta include:

AI cross-device și cross-OS: Crearea unui ecosistem deschis care facilitează partajarea capacității de calcul și a serviciilor între dispozitive și sisteme de operare.

Sistem de operare adaptabil: Oferirea unei interacțiuni personalizate între utilizator și computer, bazată pe intenție și alocare personalizată a resurselor.

Aplicații AI inovatoare: Lansarea de aplicații AI generative care transformă experiențele utilizatorilor.

Interfață către Servicii Cloud AI: Oferirea accesului facil la servicii cloud extinse.

Ca parte a MagicOS 8.0, Magic Portal este prima interfață de utilizator bazată pe intenție, capabilă să înțeleagă comportamentul utilizatorului și să simplifice sarcinile complexe. În prezent, Magic Portal suportă 100 de aplicații în șapte scenarii, inclusiv călătorii, productivitate, mesagerie, căutări pe Internet, divertisment, cumpărături și rețele sociale. Honor intenționează să integreze experiențe Gen-AI, alimentate de Google Cloud, pe viitoarele smartphone-uri.

Honor a anunțat că seria Honor 200, realizată în colaborare cu Studio Harcourt din Franța, va oferi o experiență de portret îmbunătățită prin intermediul inteligenței artificiale. Aceasta va reinterpreta efectele de iluminare și umbre ale studioului, folosind AI pentru a analiza un set de date cu portrete. Seria Honor 200 va fi lansată la Paris pe 12 iunie, alături de MagicOS 8.0.

Dispozitive inteligente și viitorul interacțiunii multimodale

În cadrul evenimentului, Honor a organizat un panel cu participarea Dr. Justine Cassell, expertă în domeniu, discutând viitorul interacțiunii multimodale și modul în care aceasta crește confortul și protecția vieții private pentru utilizatorii de dispozitive inteligente. Honor a anunțat, de asemenea, planurile de a introduce MagicOS 8.0 pe dispozitivele HONOR Magic V2 și HONOR 90, extinzând funcțiile bazate pe inteligența artificială la un număr mai mare de utilizatori.

...citeste mai departe despre "Honor prezintă inovații în inteligența artificială la VivaTech 2024. Ce pregătește gigantul tech" pe Ziare.com

Liderul clasamentului brandurilor trece de o bornă astronomică. O tehnologie de ultimă generație propulsează o nouă marcă în top 10
Liderul clasamentului brandurilor trece de o bornă astronomică. O tehnologie de ultimă generație propulsează o nouă marcă în top 10
Compania de tehnologie Apple Inc are cel mai valoros brand din lume și primul care este evaluat la peste 1.000 de miliarde de dolari, potrivit unul clasament realizat de o firmă britanică de...
Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
Un parteneriat între companiile Apple și OpenAI va permite utilizatorilor de iPhone și Mac accesul la ChatGPT. Apple vrea astfel să îmbunătățească asistentul vocal Siri și sistemele de...
#Honor, #inteligenta artificiala, #tehnologie , #Stiri Internet

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

-0.0001

1 USD = 4.6576 RON

0.0516
  1. Google Chrome primește o actualizare importantă. Ce pot face acum utilizatorii Android
  2. OPPO pregătește lansarea globală a modelului Find X8 Ultra. Cu ce specificații vine
  3. Românul care a digitalizat peste 3.000 de primării din țară și-a extins proiectul și în SUA
  4. Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
  5. Google, amendat cu 15 milioane de dolari. Motivul pentru care a fost sancționat gigantul american
  6. Apple dezvăluie iOS 18, în cadrul WWDC24: Mai multe posibilități de customizare pentru utilizatori și dezvoltatorii de aplicații VIDEO
  7. Cea mai buna alegere pentru a găsi cele mai bune soluții audio Bose