Holcim va investi 400-500 de milioane de euro

Joi, 18 Septembrie 2008, ora 10:54
1153 citiri
Holcim va investi 400-500 de milioane de euro

Compania multinationala Holcim, cu sediul in Elvetia, are in proiect investirea catorva sute de milioane de euro intr-o fabrica de ciment care ar urma sa fie construita in zona localitatii clujene Mihai Viteazu.

Purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Victor Popa, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca reprezentantii grupului Holcim au avut o serie de intalniri cu presedintele CJ Cluj, Alin Tise, pentru a-si prezenta intentiile.

El a spus ca Holcim ar urma sa investeasca intre 400 si 500 de milioane de euro, ceea ce ar insemna ca ar fi vorba de una dintre cele mai mari fabrici de ciment din Europa. De asemenea, Victor Popa a spus ca Holcim ar intentiona sa-si relocheze sediul central in zona Cluj.

Potrivit lui Popa, investitia ar urma sa inceapa imediat dupa ce vor fi obtinute toate avizele necesare si se va derula pe parcursul a patru ani.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a purtat discutii cu directorul Holcim Romania, Markus Wirth, si cu directorul fabricii din Turda, Calin Moldovan, urmand sa acorde tot sprijinul de care producatorul de ciment are nevoie in demersurile sale pentru investitia din zona localitatii clujene Mihai Viteazu.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...