Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Holcim a inaugurat o statie ecologica de betoane

Holcim a inaugurat o statie ecologica de betoane

Holcim Romania a lansat, miercuri, statia ecologica de betoane Pantelimon, in urma unei investitii in valoare de trei milioane de euro.

Noua statie de betoane este a patra din Bucuresti si a 16 statie ecologica din Romania. Statia este de tip STETTER, cu o capacitate de 100 metri cubi de beton pe ora. Pentru anul 2007, Holcim si-a propus investitii 86 milioane euro.

Holcim detine in prezent trei fabrici de ciment in Turda,Campulung si Alesti, 16 statii ecologice de betoane si patru statii de agregate. Holcim Romania are aproximativ 1.300 de salariati.

In anul 2006, Holcim a inregistrat vanzari de ciment 110,6 milioane tone, vanzari de agregate 169,3 milioane tone si vanzari de beton 38,2 milioane metri cubi. Profitul operational a fost de 2,13 milioane euro, iar EBITDA operational a fost de 2,98 milioane euro.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1235 ori