Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bogdan Dobre va fi directorul de marketing si vanzari al Holcim Romania, de la 1 septembrie

Bogdan Dobre va fi directorul de marketing si vanzari al Holcim Romania, de la 1 septembrie


Bogdan Dobre va prelua pozitia de director de marketing si vanzari al Holcim Romania, de la 1 septembrie 2013, se arata intr-un comunicat al companiei.

El este succesorul lui Rossen Papazov, care a fost promovat in pozitia de Chief Executive Officer al subsidiarei Holcim din Azerbaidjan.

Bogdan Dobre s-a alaturat companiei Holcim Romania in 2000 in pozitia de manager regional de vanzari. Din 2011, a administrat segmentul de business pentru divizia "Betoane si Agregate".

Holcim Romania detine 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment la Turda, 15 statii ecologice de betoane, 3 statii de agregate, 2 statii de lianti speciali si un terminal de ciment in Bucuresti. Holcim Romania are aproximativ 1.000 de angajati.

Holcim este unul dintre cei mai importanti furnizori de ciment si agregate (nisip si pietris), betoane si asfalt, dar si servicii aferente acestor domenii de activitate. Grupul detine participatii minoritare si majoritare in circa 70 de tari, pe toate continentele.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2046 ori