Vor fi facute publice contractele baietilor destepti din energie?

Sambata, 14 Februarie 2009, ora 16:54
1891 citiri
Vor fi facute publice contractele baietilor destepti din energie?

Ministerul Economiei intentioneaza sa faca publice contractele incheiate intre compania de stat Hidroelectrica si traderii privati de energie, urmand sa ceara, in acest sens, acordul firmelor, au declarat, astazi, agentiei MEDIAFAX, surse din piata energetica.

"Ministerul Economiei va incepe discutii cu companiile private privind posibilitatile de desecretizare a contractelor cu Hidroelectrica", au afirmat sursele citate.

Conform acestora, institutia are in vedere actiuni in instanta, daca nu va obtine acceptul firmelor, relateaza Mediafax.

Oficialii Ministerului Economiei au avut, sambata, o discutie cu directorul general al Hidroelectrica, Traian Oprea, in legatura cu bugetul de investitii al companiei pe acest an si activitatea companiei in general. Sursele citate au adaugat ca evaluarea activitatii lui Oprea la conducerea Hidrolectrica va continua saptamana viitoare.

Presedintele Traian Basescu ceruse Guvernului sa faca public modul in care se comercializeaza in Romania energia si sa indrepte eventualele abuzuri sau ilegalitati.

#contract, #economiei, #hidroelectrica, #ministerul, #traderi , #stiri Hidroelectrica