Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Hidroelectrica deschide birouri la Budapesta si Viena pentru exportul de energie

Hidroelectrica deschide birouri la Budapesta si Viena pentru exportul de energie


Hidroelectrica va avea birouri de furnizare la Budapesta si la Viena, pentru exportul pe piata energetica europeana, a declarat Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorului judiciar al societatii, miercuri, la o conferinta de presa.

"Hidroelectrica deschide birouri de furnizare la Budapesta si la Viena. Va exporta si va incepe sa conteze pe piata europeana a energiei", a spus Remus Borza.

Remus Borza a mai spus ca Hidroelectrica va avea management profesionist in doua luni, care poate proveni din interiorul companiei sau din afara acesteia, fara ingerinta politicului.

"Hidroelectrica urmareste ca in doua luni sa angajeze cei mai buni specialisti pentru management si din interior si din afara companiei. Garantam o selectie transparenta si fara ingerinta politicului. Vorbesc de acele numiri pe criterii politice a unor oameni care aveau probleme legate de competenta, de moralitate, vorbesc de lipsa capabilitatilor manageriale.

Hidroelectrica va fi prima companie care va avea management profesionist. Inainte de iesirea din insolventa managementul va fi integral schimbat. Criteriile in baza carora se va selecta acest management vor fi strict obiective", a afirmat Remus Borza.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1662 ori