Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Hidroelectrica a tranzactionat doua pachete de energie pe OPCOM

Hidroelectrica a tranzactionat doua pachete de energie pe OPCOM


Hidroelectrica a tranzactionat doua pachete de energie, cu livrare in intervalele orare de varf, ofertate pe Piata Centralizata a Contractelor Bilaterale - OPCOM, informeaza, joi, compania.

La licitatiile celor doua pachete oferta de 12.240 MWh fiecare, aferente perioadei 1 august - 31 decembrie 2012, a participat un numar record de ofertanti, 21 la primul, respectiv 16 la cel de-al doilea.

Ofertele castigatoare sunt ale Repower Furnizare Romania cu 255,77 lei/MWh (plata lunii contractuale in avans), respectiv societatea CE2 Trade Romania cu 256,50 lei/MWh (plata in avans a intregii cantitati, pe cinci luni in avans).

In functie de evolutia negocierilor contractelor bilaterale si prognoza de productie a perioadei august - decembrie 2012, Hidroelectrica va oferta pe PCCB - OPCOM intreaga energie electrica disponibila.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1111 ori