Cat castiga seful Trezoreriei romane

Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 09:07
1644 citiri
Cat castiga seful Trezoreriei romane

Bogdan Dragoi, secretar de stat in Ministerul de Finante, responsabil cu Trezoreria romana, a primit de la stat, in 2009, mai mult de 54.000 de euro, pentru functia de membru al Consiliului de Administratie al bancii de stat CEC Bank, conform propriei declaratii de avere.

Pentru functia de presedinte al Comitetului Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari, Bogdan Dragoi a incasat, de la Eximbank, in acelasi an, mai mult de 36.000 de euro.

Tot in 2009, Bogdan Dragoi a fost si membru in comisia care a selectat Franklin Templeton ca administrator al Fondului Proprietatea si a incasat, in urma acestei functii, peste 22.000 de euro, scrie Cotidianul.

De asemenea, el este membru in Consiliul de Administratie al companiei de stat Hidroelectrica.

Bogdan Dragoi a incasat astfel, acum doi ani, peste 500.000 de lei de la CEC, Eximbank, Fondul Proprietatea si Hidroelectrica. In toate aceste societati Bogdan Dragoi este membru in Consiliul de Administratie.

Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Publice, Bogdan Dragoi, a demisionat, in 3 ianuarie 2011, din Consiliul de Administratie al companiei Hidroelectrica, astfel ca nu mai exista conflict de interese privind calitatea sa de presedinte al Comitetului Reprezentantilor Fondului Proprietatea.

#salariu trezoreria romana, #bogdan dragoi trezorerie, #bogdan dragoi, #salariu , #stiri Hidroelectrica