Bogdan Dragoi a demisionat din CA al Hidroelectrica

Miercuri, 19 Ianuarie 2011, ora 18:05
1838 citiri
Bogdan Dragoi a demisionat din CA al Hidroelectrica

Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Publice, Bogdan Dragoi, a demisionat, din 3 ianuarie, din Consiliul de Administratie al companiei Hidroelectrica, astfel ca nu mai exista conflict de interese privind calitatea sa de presedinte al Comitetului Reprezentantilor Fondului Proprietatea, informeaza NewsIn.

"Prin adresa inregistrata la Fondul Proprietatea sub nr. 88/19 ianuarie 2011, Bogdan Dragoi, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice, a adus la cunostinta Fondului Proprietatea ca, incepand cu data de 3 ianuarie 2011, acesta a demisionat din functia de membru in Consiliul de Administratie al SC Hidroelectrica SA.

Avand in vedere decizia lui Bogdan Dragoi de a demisiona din functia de membru in CA al Hidroelectrica, apreciem ca, in prezent, nu mai poate fi vorba de un conflict de interese in ceea ce il priveste pe Bogdan Dragoi, in calitatea sa de presedinte al Comitetului Reprezentantilor SC Fondul Proprietatea SA", se arata intr-un comunicat transmis luni Bursei de Valori Bucuresti de catre Fondul Proprietatea.

Fondul Proprietatea (FP) atragea atentia in luna decembrie in prospectul de listare ca in cazul a trei membri ai Comitetului Reprezentantilor, respectiv Bogdan Dragoi, Monica George-Maurer si Cristian Busu, pot aparea anumite conflicte de interese deoarece acestia sunt membri in CA al unor societati comerciale.

"In ceea ce il priveste pe Bogdan Dragoi, pot aparea anumite conflicte de interese ca urmare a detinerii simultan a functiei de membru al Comitetului Reprezentantilor, a functiei de Secretar de Stat in Ministerul Finantelor Publice (actionarul majoritar al Fondului) si de membru al Consiliului de Administratie (CA) al Hidroelectrica SA (o societate din portofoliu)", se arata in prospectul de listare al Fondului.

 

#bogdan, #demisie, #dragoi, #hidroelectrica , #stiri Hidroelectrica