Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Hidroelectrica ar putea avea profit de 100 milioane euro in 2013

Hidroelectrica ar putea avea profit de 100 milioane euro in 2013


Hidroelectrica va putea obtine un profit de 100 milioane euro in 2013 si ar putea avea o productie de 13 TWh in conditiile in care se rezolva problemele privind contractele paguboase, a declarat, vineri, reprezentantul Euro Insol, administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza.

Remus Borza a precizat ca trebuie creat contextul pentru ca Hidroelectrica sa inregistreze profit in 2013.

"Trebuie sa cream premisele ca Hidroelectrica, in 2013, indiferent care va fi regimul hidrologic, sa poata sa faca 100 milioane de euro profit. Odata decapusata, Hidroelectrica va putea face profit de 100 milioane euro, chiar si la o productie de 13 de TWh", a mentionat Borza, la prima adunare a creditorilor producatorului de energie.

Borza a declarat la finalul lunii august ca pierderile inregistrate de Hidroelectrica in ultimii zece ani se ridica la trei miliarde de euro, aici fiind incluse si cele generate de contractele bilaterale.

Borza: Hidroelectrica a pierdut 1,1 mld. de euro in 6 ani, din cauza "baietilor destepti"

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1159 ori