Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Remus Vulpescu, desemnat administrator special al Hidroelectrica

Remus Vulpescu, desemnat administrator special al Hidroelectrica


Remus Vulpescu a fost desemnat administrator special al Hidroelectrica, potrivit unei hotarari a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA) din 26 iunie.

Vulpescu este cel care a semnat cererea de intrare in insolventa a Hidroelectrica in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie. Totodata, Remus Vulpescu este si presedintele Oficiului pentru Particitatiile Statului si Privatizare in Industrie (OPSPI).

In hotarire se arata ca administratorul special va prezenta actionarilor proiectul de plan de reorganizarea pana pe 31 august 2012, care va fi aprobat ulterior de actionari.

"Administratorul special nu va propune vanzarea, transferarea, utilizarea ca si garantie a vreunui activ imobilizat al companiei fara a obtine aprobarea prealabila a actionarilor acesteia, daca valoarea activului depaseste suma de 100.000 euro", se spune in hotararea AGEA.

Tribunalul Bucuresti a admis pe 20 iunie cererea Hidroelectrica de intrare in insolventa, fiind numit ca administrator judiciar firma Euro Insol.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1210 ori