Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Borza aduce la Hidroelectrica pe unul dintre "baietii destepti"

Borza aduce la Hidroelectrica pe unul dintre "baietii destepti"


Avocatul Remus Borza, seful firmei care administreaza producatorul de energie Hidroelectrica pe perioada insolventei, a adus in companie un director de IT de la grupul rus Vimetco, actionarul majoritar al producatorului de aluminiu Alro Slatina.

Noul director de IT si Comunicatii din Hidroelectrica, Yugo Neumorni, a lucrat din 2004 pana in acest an ca director IT la grupul Vimetco. El a fost responsabil cu operatiunile din Europa, Sierra Leone, Ghana si China.

Vimetco este un grup rus inregistrat in Olanda.

Din 1998 pana in 2004 Neumorni a fost sef pe domeniul IT la Deloitte & Touche Central Europe, potrivit unui comunicat al Hidroelectrica.

Neumorni este licentiat in Stiinta Calculatoarelor la Facultatea de Automatica a Universitatii Politehnice Bucuresti.

Alro, cel mai mare consumator de electricitate din Romania, este una dintre companiile care au avut contracte directe de achizitie a energiei de la Hidroelectrica, la preturi sub cele de pe piata.

Euro Insol, firma lui Borza, a aratat ca Hidroelectrica a intrat in insolventa inclusiv din cauza ca avea contracte directe la preturi mici cu "baietii destepti".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1705 ori