Borza a schimbat mai multi directori din Hidroelectrica

Joi, 08 Mai 2014, ora 15:11
2067 citiri
Borza a schimbat mai multi directori din Hidroelectrica

Avocatul Remus Borza, proprietarul firmei Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a schimbat mai multi directori ai sucursalelor din Bistrita si Portile de Fier, "in urma constatarii unor disfunctionalitati in management".

"In urma constatarii unor disfunctionalitati in managementul sucursalelor, Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a operat o serie de schimbari la nivelul conducerii acestor structuri teritoriale. Astfel, Romica Grigoriu a fost revocat din functia de director al sucursalei Bistrita, fiind inlocuit cu Dan Besleaga. De asemenea, a fost revocat si Cornel Melinte din functia de director productie, fiind inlocuit cu Gabriel Crihan. Cu aceeasi data, Catana Cristiana-Anca a fost revocata din functia de manager de proiect", se arata intr-un comunicat al Euro Insol.

Din august 2013 pana in prezent, Besleaga a fost inginer sef la Sucursala Hidroelectrica-Serv Bistrita. In perioada 1994-2000, el a fost director de uzina la Uzina Dimitrie Leonida - Stejaru, iar intre 2000 si 2002 a fost director tehnic in cadrul SH Bistrita, Piatra Neamt. Din 2002 pana in 2009 a fost director al Hidroserv Bistrita, dupa care a ocupat functia de director tehnic in cadrul aceleiasi companii, pana in august 2013, cand filialele Hidroserv au fuzionat si s-a infiintat Hidroelectrica - Serv.

Noul director de productie al sucursalei Bistrita, Gabriel Crihan, si-a inceput activitatea ca inginer exploatare Stejaru in anul 2003, iar in perioada 2007-2010 a fost sef atelier exploatare Stejaru. Din 2010 pana in 2013 a fost sef de sectie la Uzina Dimitrie Leonida, iar anul trecut a fost numit director de uzina la Uzina Dimitrie Leonida din cadrul SH Bistrita, pentru ca apoi sa ocupe pana la aceasta data functia de inginer sef de uzina in aceeasi unitate.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica l-a schimbat din functie si pe directorul de productie de la sucursala Portile de Fier, Dragos Novac, iar la Uzina Targu Jiu, din cadrul aceleiasi sucursale, a numit un nou inginer sef, in persoana lui Constantin Rusta. Novac a fost inlocuit de Ioan Draghici.

"Administratorul judiciar a luat act de demisia lui Catalin Tilea din functia de inginer sef al Uzinei Targu Jiu si de pensionarea anticipata a lui Constantin Guran, directorul de exploatare de la Portile de Fier", se mai arata in comunicatul Euro Insol.

Noul director de productie al sucursalei Portile de Fier, Ioan Draghici, a fost director tehnic la SH Hateg in perioada 1991-2009, iar din martie 2009 pana in anul 2011 a ocupat pozitia de director al aceleiasi sucursale.

Inginerul sef al Uzinei Targu Jiu numit de Euro Insol, Constantin Rusta, a fost din 2011 pana in prezent manager de proiect in cadrul UHE Targu Jiu. In perioada 1995-2002 a ocupat functia de sef atelier exploatare Jiu la SH Targu Jiu, urmand ca apoi sa fie numit sef serviciu IT&C in cadrul aceleiasi sucursale pana in anul 2007, cand a trecut in cadrul Hidroelectrica - Executiv pe postul de sef Serviciu Tehnologia Informatiei si Comunicatii. In perioada 2010-2011 a fost director Program Retehnologizare.

La inceputul saptamanii, Euro Insol a anuntat ca numit noi directori in cadrul companiei Hidroelectrica, Aurel Cocioran fiind promovat ca director al directiei dezvoltare-retehnologizare, din functia de manager de retehnologizare, pozitie pe care a fost adusa Daniela Iordanescu, de la Litostroj Power Slovenia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#directori Hidroelectrica, #Hidroelectrica insolventa, #administrator judiciar Hidroelectrica , #Management