Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HP vrea sa investeasca pe termen lung in Romania

HP vrea sa investeasca pe termen lung in Romania


ompania Hewlett-Packard intentioneaza sa investeasca pe termen lung in proiecte de infrastructura IT in Romania, a aratat, marti, Wolfgang Wittmer, vicepresedinte pe in cadrul companiei, intr-o intalnire cu ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova.

"Vicepresedintele HP a prezentat intentiile pe termen lung ale companiei de a investi in proiecte de infrastructura IT in Romania. Discutiile purtate in cadrul intrevederii s-au concentrat asupra proiectelor in care compania HP s-ar putea implica prin oferirea de asistenta tehnica specializata sau pe care le-ar putea finanta prin intermediul parteneriatelor public-private", se arata intr-un comunicat al PSD, potrivit Ziare.com.

Printre proiectele prioritare pentru Romania in domeniul infrastructurii IT care au fost prezentate reprezentantilor HP s-au numarat realizarea sistemului informatic integrat de acces electronic la justitie si realizarea sistemului informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara (inclusiv componentele urban, funciar, agricol, forestier).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1181 ori