Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HP face angajari in Bucuresti

HP face angajari in Bucuresti

Hewlett-Packard (HP) a anuntat ca va angaja anul acesta 600 de persoane pentru centrul Global eBusiness Operation Centre (GeBOC) din Bucuresti, care are in prezent 3.100 de salariati, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, directorul general al centrului, Alexander Weigl, informeaza NewsIn.

"Vom continua si in acest an sa angajam personal in acelasi ritm ca in ultimii ani, respectiv 600 de persoane. Cresterea numarului de angajati se face in linie cu evolutia organica a companiei la nivel mondial, luandu-se in calcul, de asemenea, si noile achizitii ale HP", a spus Weigl.

Directorul general al GeBOC a afirmat ca, la jumatatea anului, centrul va ocupa toate birourile disponibile in trei cladiri din Nova Park.

"Vom inchiria spatii intr-o a patra cladire, contractul urmand sa se incheie cel mai probabil saptamana viitoare", a adaugat directorul general al GeBOC, fara a preciza valoarea contractului si nici locatia, despre care a spus insa ca se afla in apropierea celor trei imobile.

GeBOC Bucuresti asigura suport in realizarea obiectivelor de afaceri derulate de HP si partenerii din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). 

Pentru a beneficia de o eficienta crescuta, activitatea GeBOC este structurata pentru a oferi suport pentru unitatile de business, respectiv Imaging and Printing Group, Personal Systems Group, Enterprise Business, Financial Services, conform profilului organizational al companiei HP.

GeBOC a finalizat un proiect prin Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013 pentru perfectionarea angajatilor in utilizarea unei limbi straine, in valoare de 320.000 euro. Programul a prevazut participarea la cursuri pentru certificarea intr-una din limbile franceza, italiana, spaniola, portugheza, germana si olandeza.

"In acest program, 309 angajati au primit certificarea competentelor in utilizarea limbilor straine din partea Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor. Acestia reprezinta 97% din grupul tinta al proiectului", a mai spus Weigl.

Centrul GeBOC deruleaza activitati de relationare cu clientul sau cu partenerii, activitati administrative si logistice, activitati de suport creditare si colectare a debitelor si activitati de suport a vanzarilor in 25 de limbi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2700 ori
Citeste mai multe desprehp angajari angajari bucuresti loc munca hp