Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HP deschide un nou centru de afaceri in Romania

HP deschide un nou centru de afaceri in Romania
Compania producatoare de echipamente IT&C si electronice Hewlett-Packard (HP) Romania va deschide pe 28 martie un centru care va furniza suport financiar si administrativ proceselor de afaceri derulate de partenerii si clientii HP in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Noua unitate HP este localizata in platforma Pipera. Mai multe detalii exacte despre noul centru vor fi facute publice dupalansarea oficiala.
La mijlocul anului 2005, HP Romania a deschis in urma unei investitii de circa un milion de euro, un centru care furnizeaza servicii pentru administrarea contractelor, intretinerea bazelor de date, controlul financiar al proiectelor, asistenta tehnica (tip call-center), destinate departamentelor companiei si partenerilor din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Pentru filiala HP din Romania lucreaza aproape 250 de persoane, iar nivelul vanzarilor companiei in Romania a fost estimat la peste 150 milioane de dolari in 2005.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 715 ori