HP a deschis primul magazin propriu din Europa, la Bucuresti

Sambata, 06 Noiembrie 2010, ora 11:59
1980 citiri
HP a deschis primul magazin propriu din Europa, la Bucuresti

Primul magazin propriu ?Hewlett Packard (HP) din Europa si-a deschis portile in unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucuresti.

Spatiul de retail este operat impreuna cu Altex, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata romaneasca a electrocasnicelor, informeaza Softpedia.

HP, una dintre cele mai mari si mai cunoscute companii din lume in domeniul IT, a avut pana acum o prezenta limitata in spatiul european, compania preferand sistemul de vanzari prin intermediul diferitilor parteneri.

Cu toate acestea, se pare ca HP a decis da faca o schimbare de strategie si sa incerce o abordare mai directa de a ajunge consumatori, prin lansarea unei serii de magazine proprii, primul de acest tip fiind in Mall Plaza Bucuresti.

Magazinul din Capitala este realizat din dorinta unei interactiuni directe intre client si dispozitivele companiei, fiind proiectat de catre Briggs Hillier, in timp ce toate lucrarile au fost efectuat de catre HJ Martin, ambele companii fiind din Marea Britanie si avand o experienta serioasa in acest domeniu.

Magazinul de la Bucuresti este primul din Europa, dar nu si ultimul, mai multe astfel de centre urmand sa fie deschise in viitorul apropiat in Spania, Republica Ceha, Croatia si Serbia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hp, #magazin, #mall, #plaza, #propriu , #stiri Hewlett Packard